Haberler

Ankara'da Yolcu Otobüsü Devrildi: 42 Yaralı

Güncelleme:

Ankara'nın Ayaş ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 5'i ağır 42 kişi yaralandı.

Ankara'da tatilcilerin dönüş yolu kana bulandı. Ankara'nın Ayaş ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 42 kişi yaralandı. Yaralananlardan 5'inin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Ankara'dan Nallıhan ilçesine giden Kemal Gür yönetimindeki 06 NAZ 48 plakalı yolcu otobüsü, Ayaş-Beypazarı karayolu birinci kilometredeki Sanayi kavşağında, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi.Kazada, ilk belirlemelere göre 42 kişi yaralandı.

AĞIR YARALILARDAN 2'Sİ ÇOCUK

Yaralılar, Ayaş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durum ağır olan 2'si çocuk 5 kişi, ilk müdahalenin ardından Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

PARA:

Sirf Erdogan''a muhalefetlik olsun diye hizli tren projelerine muhalefetlik ediyor, sabotajlar yapiyorlar. Eserinizle gurur duyun! Bu yarali insanlari coluk cocugu var! Hizli tren heryerde olmali. Butun llcelerde. Örümcek agi gibi. Destek olalim!

5
13
yanıtYanıtla
kill:

Bir iki haftadir hep otobus ve kamyon kazalari oluyor. Bunlar tesadufmu? Kac gundur bunu merak ediyorum ve bu konudaki yorumlalrim yayimlanmiyor. - Niyeki? ?

15
0
yanıtYanıtla
MEHMET YILMAZ:

KAZA YAPAN OTOBÜSLERİN FİRMALARI AÇIKLANMALIDIRKİ, FİRMALAR ÖNLEM ALSIN. VATANDAŞIN CAN GÜVENLİĞİ İÇİN BİLMEK MECBURİYETİ VARDIR.

11
0
yanıtYanıtla
Kille cevap:

Kill adlı kullancıya cevap; hayır tesadüf değil daha öncede yazmıştım bu hükümetin gizli akıl kontrol programının test aşamasında yaşanan durumlardır,insan beynini dışardan kısa süreliğine kontrol edebilen cihazlar var bu cihazları sadece devletin en gizli kurumları kullanabiliyor örneğin mit, çeşitli aralıklarla bu cihazlar toplum üzerinde belirlenen noktalarda kişilerde test edilir,israilin kafayı yemesi sonrası hükümet akıl kontrol cihazlarını her ihtimale karşılık tetiğe almışa benziyor ve bunu test ediyorlar,nerdenmi biliyorum ? geçen gün durduk yere motorun kontrolünü kaybettim ve o anı hatırlamıyorum aynı şeyi benim üzerimde uyguladılar

6
5
yanıtYanıtla
Adınız YazınAHMET ERCAN:

Nasıl haber veriyorsunuz kaza kırıkkale-ankara arası çankırı yol ayrımında oldu ankara ayaşla alakası yok hele devrilen yolcu otbüsü ortada yol çekici plakası kırıkkaleye ait aynı zamanda ben kaza olduktan sonra ben gördüm, daha dikkatli haber vermenizi tavsiye ediyorum ki bundan sonra haberler.com haberlerine güvenelim.

7
1
yanıtYanıtla
cukca cukca:

otobusun markasi sahinmis ya la

6
2
yanıtYanıtla
sado:

lan bune arkadaş otobüs görünümlü şahinde mi yapmışlar :) şaka bir tarafa haberler com daha dikkatli olmalısınız son zamanlarda sıklıkla oluyor böyle şeyler dikkat sizi takibi bırakacam yoksa ?

7
0
yanıtYanıtla
area51:

2014 yilinda otobus kazalari da moda olmus ucak kazalari gibi!!!!!

6
0
yanıtYanıtla
Şahin:

42 kişi şahin otobüsten mi çıkmış?

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

!!!!!!!!!!!arkadaşlar sürat yok, sürat bir kaza olsaydı otobüs bu şekilde tek parça olmaz. Otobüs sadece yan yatmış durumda. O yolun, o mevkinde mühendislik hatasını görebilen kaç kişi var!!! lütfen, yolun eğim hatalı olduğuna ve su giderlerin olup olmadığına mutlaka bakmak lazım...

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title