Haberler

Yolanthe Yenge'den Kamboçyalı Çocuklar İçin 50 Bin Dolarlık Destek

Güncelleme:

Genç kızları fuhuştan kurtarmak için bir vakfı olan Yolanthe Cabau, Kamboçya'da yetimhane yapılması için 50 bin dolar bağışladı.

Şimdilerde 3 aylık hamile olan Yolanthe Cabau, bir kez daha yardımseverliğiyle tam not aldı.
2008 yılında 'Free A Girl' (Bir Kız Özgürleştirin) isimli bir vakıf kuran güzel yenge, dünyanın dört bir yanında cinsel istismara uğrayan kızlar için birçok projeye imza atmıştı.

GENÇ KIZLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yolanthe Cabau, son olarak da Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder'la Hollanda'da fuhuş yaptırılan Suriyeli kızlar için kolları sıvamıştı. Anne olmaya hazırlanan güzel yenge, şimdi de Kamboçya'daki çocuklar için harekete geçti.

50 BİN DOLARLIK DESTEK

Yolanthe Cabau, Kamboçya'da annesiz ve babasız büyüyen çocuklara yetimhane yapılması için başlatılan bir kampanyaya bağış yaptı. Hollanda'daki kampanyaya 50 bin dolarlık maddi destek veren güzel yengeye, sosyal medyadan tebrik ve teşekkür mesajları yağdı.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hollanda Kamboçya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

El TurcoMobil-IOS:

Müslüman değilse insandır

15
17
yanıtYanıtla
amedli:

bu tür kadınlara yenge demeye utanmıyormusuz?ne yengesi ya. . insanların ahlaklarıyla oynamayın

13
9
yanıtYanıtla
Blackeagle 75Mobil-IOS:

Gs li lerin yengesi iste yakisir onlara:-)

3
17
yanıtYanıtla
ABIZER:

helal olsun yengeye ya bizim sosyete maymunlari ne yapiyor acaba canerinki sabriniki araba reklami yapiyorlar iste eytim farki

5
15
yanıtYanıtla
mehmet:

50000 dolar onlar için çerez parası kimi kandırıyorlar reklam bunlar

2
13
yanıtYanıtla
PmobilWeb@haberler.com:

Sunuda milletin yengesi yaptılar zorla yenge diye diye.allahtan bizim bildiğimiz yengeler böyle değil. Çok şükür.

9
4
yanıtYanıtla
Dem bubaa ,,mobilWeb@haberler.com:

valeyi bizim memleketten vur ,kamboçyaya yardım et ,memlekette çöp karıştıran cocuklar var halen ,onlarıda bi görseniz ,gerçi devlet görmüyo sizin görmemeniz de normal ,,

9
3
yanıtYanıtla
PELİN:

BENİM SEVGİLİMDE BENİ BUNA BENZETİYODU AMA NEDENSE ÇOK SİNİRLENİRDİM ÇÜNKÜ GÜZEL Bİ KADIN DEĞİL BENZEMEK HOSUMA GİTMİYO

3
9
yanıtYanıtla
gtuuuumobilWeb@haberler.com:

İkisinde çok çirkin

3
8
yanıtYanıtla
gerçek:

Bu kadar yardımsever bir bayanı böyle açık resimlerle vermenin Türk medyasının cehaleti. . Önyargılı cahil bir medya var. . Özellikle bayanların açık resimlerini vermek ve buradan reyting sağlamak ne kadar ahlaki. . Türk medyasının da bilinçli olması, bilgili olması gerekir.

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title