Haberler

Yolanthe Yengenin Hiç Görülmemiş Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Galatasaraylı Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, daha önce hiçbir yerde görülmemiş çocukluk fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in oyuncu ve model eşi Yolanthe Cabau, daha önce hiçbir yerde görülmemiş çocukluk fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı. Güzel yıldız, sahneye ilk kez 8 yaşındayken rol aldığı bir oyunla çıkmış.

KÜÇÜK YAŞTA OYUNCULUK HAYALLERİ KURMUŞ

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, kendi internet sitesinde çocukluk yıllarına ait fotoğraflarını paylaştı. Ibiza'da dünyaya gelen 29 yaşındaki Cabau, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk hayalleri kurduğunu yazdı.

8 YAŞINDA SAHNEYE ÇIKMIŞ

Henüz 3 yaşındayken oyunculuğa iya başladığını belirten güzel yıldız, ilk sahne deneyimini 8 yaşındayken yaşamış. Hollanda'da bir tiyatro grubuna katılan Cabau, oyunlarda rol almaya başlamış. İki yıldır eşiyle birlikte Türkiye'de yaşayan oyuncu ve model Cabau'nun, çocukluk yıllarında Türk arkadaşları da olmuş.

ÇAĞRI MERKEZİNDE BİLE ÇALIŞMIŞ

10 yaşındayken arkadaşlarının çoğunun Türk olduğunu belirten Cabau, farklı kültürlerle küçük yaşlarda tanıştığını söylüyor. Ünlü yıldız ayrıca, 15 yaşında filmlerde rol alırken, bir restoranda ve çağrı merkezinde de çalışmış.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

Hacı zılkıfmobilWeb@haberler.com:

Benimde böyle yengem olsun bi milyon borcum olsun

14
13
yanıtYanıtla
selanikli kemo,,,,,:

Bu bayanlari ülkemizin kurucusu cok severdi, , 24 saatini icki sofralarinda onlarla gününü gün ederdi, vatan millet hikayedir , , ,

7
16
yanıtYanıtla
Hacı zılkıfmobilWeb@haberler.com:

Benimde böyle yengem olsun bi milyon borcum olsun

5
14
yanıtYanıtla
SADECE HAKİKAT:

Örfümüzün mukaddes akrabalık ilişkilerini yerlere serdiler YENGE demek zorundamısınız kardeşim SNEİJDER amcanızmı dayınızmı ? Hanginiz yengesini namusu görmez? Bu kadar basitleştirdiler; adam alttaki yorumunda ; böyle yengem olsun şu kadar borcum olsun diyor , amcanın hanımı abinin hanımı böylemi olmalı yani , olsa bile sen ona yan gözle mi bakacaksın yazıklar olsun.

16
2
yanıtYanıtla
mehmet alimobilWeb@haberler.com:

Bu gün iri gögüslü baldırı çıplak avrat haberlerinizin sayısı az... neiş ..imanamı gelmeye başladınız: yoksa bu günlük gerekmi kalmadı..Ama böyle olmaz mason sahipleriniz kızar...haydiii bulun bişeyler bulamazsanız uydurun gitsin:

13
4
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

bir erkegi kadının gözünde yakısıklı yapan tipi degil karakteridir

6
6
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

dıs güzellik ilk sözü, ic güzellik ise son sözü soyletir.

9
2
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

sizce buyuk gozlu ve uzun kirpikli kiz guzel midir

8
2
yanıtYanıtla
MessMobil-IOS:

Yenge deyip yanaşarak birşey elde edemezsiniz... Geçin yenge lafını... Baydı...

7
2
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

eğer güzel gözlerin olmasını istiyorsan insanlara iyilikle bak, eğer sacların güzel olsun istiyorsan, bırak cocuklar ellerini gecirsin saclarından ince bir bedense isteğin, ekmeğini aclarla bölüs, ve güzel dudaklara sahip olmak icin, sadece güzel sözler söyle

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title