Haberler

YÖK Başkanına Olağanüstü Koruma

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katılmak için Bolu'ya gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, olağanüstü önlemlerle korundu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katılmak için Bolu'ya gelen Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, aralarında bomba uzmanının da bulunduğu polis ekiplerince olağanüstü önlemlerle korundu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, bugün Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin Atatürk Stadyumu'nda yapılacak olan mezuniyet törenine katılmak için geldiği Bolu'da ilk olarak Bolu Valiliği'ni ziyaret etti.

Özcan, kendisini valilik girişinde karşılayan Bolu Valisi İbrahim Özçimen'e, "Farklı farklı illerde seninle karşılaşıyorum" dedi. Özcan, valilik özel defterini imzaladıktan sonra Vali Özçimen'in makamına geçti. Vali Özçimen, Özcan'dan üniversite öğrencileri için yurt desteğinde bulunmasını istedi.

Gazetecilerin, ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkındaki sorularını yanıtsız bırakan Özcan, "Artık o sorulara cevap vermiyorum" dedi. Özcan'ın valilik ziyareti sırasında alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Özcan'ı aralarında bomba uzmanının da bulunduğu yaklaşık 10 ayrı polis ekibi korudu. Polisler valilik girişinde kuş uçurtmazken, ekip araçları valilik binası çevresinde sıralanarak güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title