Haberler

    Yine Yeni Yeniden! Wesley Sneijder'in Adı Transfer Söylentilerine Karıştı

    Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder'in ismi tekrar Avrupa'nın önde gelen takımları ile anlmaya başladı.

    Ocak 2013'te Inter'den Galatasaray'a transfer olduktan sonra sarı kırmızılı ekipte etkili performans gösteren ve bu performansı ile adını tekrar Avrupa'nın önde gelen takımlarının transfer listesine yazdıran Wesley Sneijder, yaz transfer dönemi yaklaşırken yeniden dış basında kendine yer buldu.

    İsmi bir önceki yaz transfer dönemi ve ocak ayında devre arası transfer döneminde Juventus ve Manchester United gibi takımlarla anılan ama her seferinde kulüpte mutlu olduğunu açıklayan ve Galatasaray'da kalan Sneijder için İngiliz basınından yeniden iddialar gelmeye başladı. Öyle ki, İngiliz Daily Star Juventus başta olmak üzere Manchester United ve Chelsea'nin gelecek sezon Sneijder'i kadrolarında görmek istediğini yazdı.

    Kontratında 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin olduğu bilinen Sneijder için her seferinde bu miktardan düşük teklifleri kabul etmeyen Galatasaray'da yeni gelecek yönetimin Sneijder konusunda ne tarz bir tutum sergileyeceği ise merak ediliyor.

    Galatasaray'da dalya demeye hazırlanan, sarı kırmızılı ekipte tam 96 maça çıkan Wesley Sneijder, bu maçlarda tam 32 gol attı, 14 de asist yaptı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title