Haberler

Yılmaz Morgül, Huysuz Virjin'in Diline Düştü: Bu Kadar İnce Bacak Görmedim

Güncelleme:

Seyfi Dursunoğlu, Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül'le ilgili "Ben bu kadar ince bacak, bu kadar dar omuz görmedim. kaynar insan o sıcakta, kafa da bir kilo." diyerek ti'ye aldı.

Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuşan Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer ' Huysuz Virjin, özel hayatı ve Survivor yarışmasından elenen Yılmaz Morgül hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"YENİ İŞ TEKLİFLERİ KABUL ETMİYORUM"

Reklam filmiyle ekranlara dönen Seyfi Dursunoğlu, 'ölümü' kastederek "Başladığım projeler yarım kalır diye yeni iş teklifleri kabul etmiyorum" dedi.

"BEN BU KADAR İNCE BACAK GÖRMEDİM"

'Renkli Sayfalar' programına konuşan Dursunoğlu, Survivor yarışmasından elenen şarkıcı Yılmaz Morgül'ü de ti'ye aldı. Ünlü sanatçı, daha önce "O yaşta ne işi var orada?" diyerek yüklendiği Morgül'e bu sefer de, "Çok genç kaldı arkadaşlarının yanında. Ben bu kadar ince bacak, bu kadar dar omuz görmedim. Bu kadar gür saç görmedim" ifadelerini kullandı.

"KAYNAR İNSAN O SICAKTA, KAFADA BİR KİLO SAÇ"

Yılmaz Morgül eleştirisini sürdüren Seyfi Dursunoğlu, "Yani kaynar insan o sıcakta, kafa da bir kilo. karaman koyunu kuyruğu gibi bir saç. Sonunda fenalaştı herhalde. 'İnme geldi' dediler. Onun için ayrıldı. Performans var mıydı ki?" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Huysuz Virjin Yılmaz Morgül Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

KUTADGU:

SULANMIŞ RESMEN

2
4
yanıtYanıtla
ata:

ayyy peruğu düştü

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title