Haberler

Yılmaz: Kültür Merkezinin Bulunmaması Eksikliktir

Güncelleme:

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz konuk olduğu Skyturk 360 kanalında ilçede kültür merkezi bulunmamasını eksiklik olarak değerlendirdi.

Skyturk 360 televizyonuna konuk olan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek'in nüfus bakımından birçok ilden büyük olduğunu kaydederek, Siverek'te bir kültür merkezinin bulunmamasını eksiklik olarak değerlendirdi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Skyturk 360 Tv kanalında yayınlanan Yeliz Güler'in sunduğu "Yerel Gündem" programına konuk oldu.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından belediye başkanı seçilmesi ile birlikte yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Yılmaz, Yeliz Güler'in sorularını yanıtladı.

Yılmaz, programın başında Organize Sanayi Bölgesinin çok yakın zamanda temelini atacaklarını söyledi. Tarihi yapıları koruma altına aldıklarını belirten Yılmaz, bunları halkın hizmete sunduklarını söyledi.

Yılmaz, tarihi dokunun gelecek kuşaklara miras bırakılması amacıyla çalışmaların sürdürüldüğüne dikkat çekti. Türkiye'nin en hassas gündemi olan çözüm süreci ile ilgi görüşlerini belirten Yılmaz, belediye tarafından Kobanili mültecilere yaptıkları yardımları anlattı.

Yılmaz, Suriyeli mülteciler ve ihtiyaç sahibi aileler için 10 gün içinde gıda bankası kuracaklarını söyledi. Bilgi evlerindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Yılmaz, bilgi evlerinin çocukları kötü alışkanlıklardan koruduğunun altını çizerek 235 bin nüfuslu Siverek ilçesinde bir gençlik merkezinin olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu 2015 yılında kültür merkezini yapımı için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Yılmaz belediye makamını bir emanet makamı olarak değerlendirerek bu emanetin 5 yıllık hizmetleri sonunda alt yapı ve su probleminin olmadığı, yeşil alanların her tarafı kapladığı, huzurlu ve güvenli bir Siverek'i gelecek nesillere sunmak istediklerini söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Yeliz Güler Siverek Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title