Haberler

Yılmaz Erdoğan'dan Destek!

Yılmaz Erdoğan, Tatil İçin Gittiği Los Angeles'ta Ücretlerinin Artırılması İçin Grev Yapan Hollywood'lu Senaryo Yazarlarına Destek Verdi.

YILMAZ ERDOĞAN, TATİL İÇİN GİTTİĞİ LOS ANGELES'TA ÜCRETLERİNİN ARTIRILMASI İÇİN GREV YAPAN HOLLYWOOD'LU SENARYO YAZARLARINA DESTEK VERDİ.

KODAK TİYATROSU'NUN ÖNÜNDEKİ 10 BİN KİŞİLİK PROTESTO YÜRÜYÜŞÜNE KATILAN VE SLOGANLARA EŞLİK EDEN ERDOĞAN, YAŞANANLARI DA KAMERASINA ÇEKTİ.

Telif hakkı ve pay artışı isteyen ABD'li senaristlerin 25 gün süren grevinde, Yılmaz Erdoğan'ın meslektaşlarına Kodak Tiyatrosu'nun önünde düzenlenen protesto yürüyüşüne katılarak destek verdiği ortaya çıktı. Grevin başladığı 4 Kasım'da 40'ıncı yaşına Los Angeles'ta giren Erdoğan, 'Hayatın bana hazırladığı 40'ıncı yaş günü hediyesine bak: Mesleği yazarlık olan bir insan ülkesinden nedense- holivuda gelir ve holivutda yazarlar grevdedir' dedi.

Beni Borat sandılar

Erdoğan, destek verdiği protestocularla arasında geçen diyaloğu da şöyle anlattı: 'Sizin ne gibi sorunlarınız var dedi birisi, ben de 'Bizim ülkede yazarların hiçbirinin sorunu yoktur o yüzden size yardıma geldim' dedim. Sonra hep birlikte bağırdık, 'Adalet yoksa senaryo da yok' diye. Bu arada içlerinden biri benim Borat türü bir şey olup olmadığımı sordu. Dedim ki, yok ben SSK'lıyım...'

Erdoğan, Jim Carrey'nin başrolünü oynadığı ünlü 'Liar Liar' filminin senaryo yazarı Paul Guay'ın sorunlarına dert ortağı oldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title