Haberler

Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü 'Buse Terim'in

Güncelleme:

Güzelliğe Değer Katan AVON ve Türkiye'nin en köklü kadın dergilerinden Elele 2015'e damgasını vuran yılın kadınlarını ve erkeğini ödüllendirdi.

10 kategoride 49 ismin aday gösterildiği ödüllerde bu yıl ayrıca bir ilk yaşandı. Başarılı kadınların ödüllendirildiği gecede, kadınların son dönemde en çok beğendiği erkek oyunculardan Barış Arduç'a 2015'in İlham Veren Erkeği ünvanı verildi.

130 yıldır dünyanın dört bir yanında milyonlarca kadına güzellik katan AVON ile Türkiye'de kadınların en çok güvendiği dergi Elele, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Kadın Ödülleri"ne birlikte imza attı. Kendi alanlarında önemli başarılan elde eden oyuncu, yazar, girişimci, şarkıcı, gazeteci, bilim kadını, sporcu gibi meslek gruplarıyla sosyal sorumluluk projeleri, güzel sanatlar gibi 10 farklı kategoriden 49 başarılı ismin aday olduğu ödül gecesinde bu yıl bir de sürpriz vardı. Türkiye'de ilham veren 5 erkek de "Elele AVON Kadın Ödülleri 2015" için aday olan isimler arasında yer aldı. 14 Ocak'ta Shangri-La Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen ödül töreninde Yılın Gazetecisi Ezgi Başaran, Yılın Girişimcisi Buse Terim, Yılın Yazarı Şebnem Burcuoğlu, Yılın Bilim Kadını Elif Genceli Güner, Yılın Şarkıcısı Demet Akalın, Güzel Sanatlar kategorisinde Yılın Sanatçısı Lara Melda Ömeroğlu, Yılın Sporcusu Şahika Ercümen, Yılın Oyuncusu Burçin Terzioğlu, Sosyal Sorumluluk kategorisinde Yılın Kadını Esra Erol oldu. Yılın İlham Veren Erkeği ödülünü ise Barış Arduç aldı. Elele AVON Kadın Ödülleri'nde "Yılın AVON Kadını" kategorisinde ise 2015 yılında başarı hikayesiyle ilham vermiş en güçlü AVON Temsilcisi Ezel Ün oldu. Ödül töreninde ayrıca, 2015 yılında Meme Kanseri ile Mücadele projesine en fazla destek veren AVON Temsilcileri Pembe Melek kategorisinde ödüllerini kucakladı.

AVON Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu tören öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'130 yıldır kadınları güzelleştirerek güçlendirmeyi misyon edinen AVON olarak artık kozmetik ürünlerinin çok ötesinde bir anlam ifade ediyoruz. 6 milyondan fazla AVON Temsilcisi ile oluşturduğumuz global hareketle; kadınlara finansal özgürlük fırsatları sunarak onların refahı için mücadele ediyoruz. Türkiye'deki yüzbinlerce AVON kadını ve on milyonlarca müşterimiz adına, bize gelecek için umut veren ve "güzelliğin dünyayı daha iyi bir yer haline getireceğine" inandıran tüm adaylarımıza teşekkür etmek istiyorum.'

Elele AVON Kadın Ödülleri 2015'te ödül alan isimler önce halk oylamasına sunuldu. Sonrasında adaylar; Hülya Koçyiğit, Mehmet Y.Yılmaz, Ertuğrul Özkök, Nihat Odabaşı, Aret Vartanyan, Leyla Alaton, Esin Övet, Ayşe Arman ve Ahmet Güneştekin'den oluşan Yılın Kadınları 2015 Jürisi tarafından değerlendirmeye alındı ve birinciler belirlendi.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Barış Arduç Buse Terim Türkiye Elele Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title