Haberler

Yılın Başarılı Gazetecileri Ödüllerini Aldı

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Yılın Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Yılın Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu.

Yerel seçimler, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonunun kuruluş çalışmaları ve Soma'da meydana gelen maden kazası gibi nedenle ertelenen Yılın Gazetecilik Ödülleri, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Görsel haber, yazılı haber, röportaj, TV programı ve haber fotoğrafı olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilen yarışmada 48 eser yarıştı. Basın Yayın Enformasyon Şube Müdürü Şerafettin Akın, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Şükrü Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Mithat Şengöz, Duayen Köşe Yazarlarımızdan Naci İpek ve Misbah Hicri, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Müslüm Abacıoğlu Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Talat Akay, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İpekyol Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arısüt, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Celal Çiftçi, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeniurfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç'tan oluşan Jüri üyeleri, 5 dalda değerlendirme yapıp ödüle layık görülen gazetecileri belirledi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, törene katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi: "Davetimize icabet eden, teşrif eden bütün değerli konuklarımız hoşgeldiniz, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Jürimizde yer alan, zaman ve emeğini bizlere ayıran değerli heyet üyelerine de teşekkür ediyorum." Polat, dereceye girenlere verilen hediyelere sponsorluk yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye de teşekkür etti.

Jüri adına bir konuşma yapan Mehmet Talat Akay, jürinin tarafsız, titiz ve dikkatli incelemeler sonucunda dereceye girenleri tesbit ettiklerini belirterek, yarışmaya katılanlara teşekkür etti. Bu yıl yine vefa ve jüri özel ödülü, yıllardır gazetecilik yapan basın mesleğine emek ve onurlarıyla katkı sunan Şanlıurfa Merkezden duayen Köşe Yazarı Mehmet Göncü, İhlas Haber Ajansı Akçakale İlçesi Temsilcisi Mehmet Dikeç, Siverek'ten gazeteci Şükrü Dolaş ve Viranşehir ilçesinden gazeteci Eyyüp Seyrek'e takdim edildi. Törende yarışmada dereceye girenlere ödül ve plaketler verildi. Plaketleri veren Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Tepe, Genel Sekreter Yardımcıları Mahmut Kırıkçı ve Mehmet Emin Özçınar, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Emin Aydın, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu da teşekkür konuşması yaptı. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Polat Şanlıurfa Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title