Haberler

"Yılın Albümü" Yarışmasında Bengü Birinci Oldu

Güncelleme:

TTNET Müzik, 2014 yılı boyunca paylaştığı 350'den fazla albümün arasından en iyi albümü, kullanıcılarına Twitter yoluyla seçtirdi.

Her geçen gün daha da fazla beğeni toplayan Türkiye'nin dijital müzik platformu Ttnet Müzik, yıl içinde 350'den fazla albümü paylaşmasının yanı sıra kullanıcılarının "Yılın Albümü"nü seçmesini de sağladı.

Twitter kullanıcılarının #YılınAlbümü etiketiyle dahil oldukları yarışma, sosyal medya kanallarında çok büyük ilgi gördü. Ttnet Müzik'in "Yılın Albümü" sayfası, 30.000'den fazla tekil ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

12 milyondan fazla kişiye ulaştı

Kampanya süresince 5 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan TTNET Müzik Facebook sayfasının takipçi sayısı ise 1 milyonun üzerine çıktı. TTNET Müzik'in Twitter sayfasının takipçi sayısı ise aynı dönemde 75.000 barajını geçti.

Türkiye'nin dijital müzik platformu TTNET'in Yılın Albümü yarışması için kullanıcılarına duyurduğu #YılınAlbümü etiketi ise çok büyük beğeni topladı. 4.343 Twitter kullanıcısının tweet attığı #YılınAlbümü etiketi, 12 milyondan fazla Twitter kullanıcısına ulaştı.

Yılın Albümü yarışmasının birincisi, İkinci Hal albümüyle Bengü olurken, albümle ilgili en yaratıcı tweeti atan Twitter kullanıcısı Ali Rıza Tunçer ise ünlü sanatçıyla tanışma fırsatına da sahip olacak.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, Bengü'nün "İkinci Hal" albümünün yanı sıra yerli ve yabancı diğer hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyor. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Ayrıca, "https://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar, arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

TTNET Müzik Facebook Twitter Bengü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title