Haberler

Yıldız Güreşçiler Minderi Titretti

Ay-yıldızlı mayo ile büyük başarılar kazanmayı hedefleyen yıldız güreşçiler Ankara, İstanbul, Mersin ve Gaziantep’te düzenlenen Güreş Ligi 2. Hafta müsabakalarında mindere çıktılar.

Ay-yıldızlı mayo ile büyük başarılar kazanmayı hedefleyen yıldız güreşçiler Ankara, İstanbul, Mersin ve Gaziantep'te düzenlenen Güreş Ligi 2. Hafta müsabakalarında mindere çıktılar.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından oluşturulan Yıldızlar Güreş Ligi'nde boy gösteren güreşçiler, önümüzdeki yıllarda büyükler kategorisinde Avrupa, Dünya ve Olimpiyat madalyası kazanmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Türkiye'nin dört farklı ilinde eş zamanlı olarak organize edilen lig müsabakalarında mücadele eden yıldız güreşçiler, takımlarının galibiyeti için üst seviyede performans sergileyerek minderden galibiyetle ayrılmak için ter döktüler.

4 ayrı grupta birbirleriyle mücadele eden 15 takımdan Ankara Şeker Spor Kulübü, Akhisar Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Ankara Tedaş Spor Kulübü, en fazla galibiyet sayısını elde ederek gruplarını lider olarak tamamladılar. Güreş Ligi'nde sahne alan yıldız sporcuları ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Türk güreşini ileri ki yıllarda çok başarılı bir neslin temsil edeceğini ifade etti. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep İstanbul Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title