Haberler

Yıldırım: "Transfer Yapmayacağız"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu yıl transfer defterini kapattıklarını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu yıl transfer defterini kapattıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin İran ekibi Sepahan ile Düzce'de 18 Temmuz Stadı'nda yapacağı hazırlık maçı öncesinde Aziz Yıldırım basına açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, "Futbol takımımızın ilk etapta yapmış olduğu hazırlık dönemi bitmiş oluyor bu maçla birlikte. Bu dönem içerisinde bu sene ilk defa siz değerli basın mensupları ile takımın ilişkileri iyi oldu bende bunu gözlemledim" dedi.

Hazırlık maçında taraftarların karışık oturacağın söyleyen Aziz Yıldırım, "Ayın sekizinde İstanbul'da Chelsea, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Soma ile ilgili bir maç yapacaklardır 45'er dakika. Bu maçın seyircisi yönünden önem verdiğimiz için sizin bizzat benim ağzımdan duymanızı istedim. Burada İngilizler, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar hepsi karışık oturacaklar. İlk defa bu maçta ile birlikte güzel bir olay başlatmış olacağız. Bunun için sizden de destek bekliyoruz. Burada bir şenlik havasında Soma'ya yardım gerekçesine uygun olarak bir maç olması için destek istiyorum sizden" dedi.

Transfer konusuna da değinen Yıldırım, "Oyuncu olarak yabancı bir iki oyuncumuz var onlarla ilgili çalışma yapıyoruz. Bunların da bazı kulüplerle görüşmeleri var. Hiçbir oyuncu transferi yapmayacağız. Bunu bir daha tekrar ediyorum. Basın olarak, gazeteler, televizyonlar daha çok yayın yapsın diye bu tür haberler yapıyorsunuz ama şimdi aşırıya kaçmayalım. Transfer yapmayacağız. Kadromuz yeterlidir" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Düzce İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title