Haberler

Yıldırım'dan Tff Çıkarması

Resmi siteden "Bir başka operasyonu daha kaldıracak sabrımız kalmadı" mesajı veren Yıldırım, TFF'ye hakem hatalarının ve kurulların kararlarının hesabını soracak.

"Devlet yardımıyla transfer yaptılar"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli ile birlikte bugün saat 17.00'de TFF'nin İstinye'deki merkezine hakem baskını yapacak.

Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmesinde 3 ana gündem maddesi var: 1-Hakem hataları, 2-Kurulların hataları, 3-UEFA.

Elazığ bildirisindeki "Bir başka operasyonu daha kaldıracak sabrımız kalmadı" mesajıyla pazartesi akşamı TFF baskınının sinyallerini veren Yıldırım, Karabük'teki Bülent Yıldırım, Sivas'taki Yunus Yıldırım ve Elazığ'daki Hüseyin Göçek facialarının hesabını soracak, "Operasyonu durdurun" diyecek.

Yıldırım, TFF'nin kurulları MHK, PFDK ve Tahkim ile ilgili de şu eleştirileri getirecek:

"Kurtulmak için çırpındım"

Bunların hesabını verin

1- Fenerbahçe ve mensuplarının hakkı olan duruşma talepleri reddediliyor. Acil toplantı taleplerimiz kabul edilmiyor. Beşiktaş dosyası PFDK'nın gündemine zamanında alınsa Fenerbahçe, ligdeki Akhisar yerine kupadaki Fethiyespor maçını seyircisiz oynayacaktı.

2-Küfürden süre sınırı olmadan ceza almak gibi emsal uygulama ve kararlar ilk olarak Fenerbahçe'ye uygulanıyor.

3-Drogba ve Eboue'nin Mandela tişörtlerindeki gibi başka kulüplerin dosyalarında kişiye özel özel ve ilk kez uygulanan kararlar alınıyor.

4-Başka kulüplerin eylemlerine verilen cezalar söz konusu Fenerbahçe olunca katlanıyor.

Yine PFDK'lık oldu

5-Aynı eylemde başka kulüplere cezalar alt sınırdan verilirken, (İbrahim Hacıosmanoğlu'nun it gibi sözü) bize ağır cezalar veriliyor.

Nice'te ne görüştünüz

Aziz Yıldırım'ın hakemler ve TFF'nin kurullarıyla ilgili Yıldırım Demirören'le görüşmesinde gündeme UEFA'nın da gelmesi bekleniyor. Demirören, Euro 2016 kura çekimi için hafta sonu Nice'e gitti. Aziz Yıldırım'ın Demirören'den, UEFA ile yaptığı temaslar hakkında da bilgi alacağı vurgulandı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Yıldırım Demirören Yunus Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title