Haberler

Yılbaşının Tatlı Telaşı Başladı, İlgi Yine Noel Babalarda

4 geyik, kızak ve Noel Babadan oluşan 5 metre uzunluğundaki Noel Baba Kızak Geyik Seti'nin satış fiyatı 6 bin lira Yaklaşan yılbaşı öncesinde kimileri evini, kimileri de işyerini süsleme telaşına düştü.

4 geyik, kızak ve Noel Babadan oluşan 5 metre uzunluğundaki Noel Baba Kızak Geyik Seti'nin satış fiyatı 6 bin lira

Yaklaşan yılbaşı öncesinde kimileri evini, kimileri de işyerini süsleme telaşına düştü.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden güzel süsler mağazalarda yerini alırken, en çok rağbeti noel babalar gördü.

Yeni yılı kutlamaya hazırlandığımız günlerde pek çok kişiyi tatlı bir telaş sardı. 2014'ü evinde karşılamak isteyenler ile müşterilerine yeni yıl heyecanını yaşatmak isteyenler hazırlıklara başladı. Unutulmaz bir yılbaşı gecesi için alışverişe çıkanlar süs eşyası satan mağazalara akın etti. Yıldız süsler, çelenkler, fiyonklar, yılbaşının değişmezi çam ağaçları ile noel babalar en fazla tercih edilenler oldu.

5 METRELİK NOEL BABA KIZAĞI

Bazı süslemelerin fiyatı 1-2 liradan başlarken, özellikle alışveriş merkezleri ve otellerin tercih ettiği süslerin fiyatı ise 5 bin liranın üzerine çıktı. Evinde yılbaşını kutlayacaklar küçük hediyeleri tercih ederken, oteller ve alışveriş merkezlerinin tercihleri ise daha büyük oldu. Boy boy, renk renk süslemeler arasında şarkı söyleyen ve hareket eden noel babalar, noel babanın geyikleri ve kızağı da yer aldı. 4 geyik, kızak ve Noel Babadan oluşan 5 metre uzunluğundaki Noel Baba Kızak Geyik Seti'nin yaklaşık 6 bin liralık fiyatı ise dikkat çekti.

NOEL BABA ŞAPKASI ÇOK SATILIYOR

Antalya'da yılbaşı süsleri satan bir mağazanın sahibi Charlotte Öztürk, yılbaşı için otellerin daha fazla alışveriş yaptığını söyledi. Çam ağaçları, ağaç süsleri, cam süsleri ve kostümlerin daha çok tercih edildiğini ifade eden Charlotte Öztürk, "Herkes noel baba şapkası alıyor. Oteller noel baba kıyafetleri alıyor. Ev hanımları geliyor, kendileri, çocukları için süs alıyor. Çam ağaçlarının satışı çok güzel gidiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Charlotte Yılbaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title