Haberler

Yılbaşı Gecelerinin Simge Mekanları Bu Yılbaşında Bomboş Kaldı

Güncelleme:

Yılbaşı geceleri eğlencenin ve coşkunun tavan yaptığı simge mekanlar Taksim, Nişantaşı ve Kızılay yılbaşında terör eylemleri korkusu ve güvenlik önlemleri nedeniyle bomboş kaldı.

2017'ye saatler kala Taksim ve çevresinde güvenlik önlemi alındı. Önlemler kapsamında Taksim Meydan'ı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan tüm yollar araç trafiğine kapatılırken vatandaşlar da üzerleri aranarak caddeye giriş yaptı. Taksim Meydanı geçen yılbaşı gecelerinin aksine bomboş. Alınan güvenlik önlemleri ve terör korkusu nedeniyle vatandaşlar Taksim'e çıkmadı. Öte yandan İstanbul Nişantaşı ve Ankara Kızılay'da da durum Taksim'i aratmıyor.

TÜM YOLLAR KAPATILDI

Yeni yıla saatler kala polis ekipleri güvenlik önlemlerini arttırdı. Yeni yıl kutlamalarında olası bir olumsuzluğa karşı Taksim Meydan'ı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan tüm yollar araç trafiğine kapatıldı.

VATANDAŞLARIN ÜSTLERİ ARANDI

Taksim Meydan'ı ve İstiklal Caddesi'ne giriş çıkışlarında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Önlemler kapsamında vatandaşlar Taksim Meydan'ı ve İstiklal Caddesi'ne aramadan geçirilerek giriş yaptı. Vatandaşların üzerleri, çantaları ve bavulları arandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstiklal Caddesi Nişantaşı Kızılay Taksim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title