Haberler

Yıla Aşkıyla Girenler

Güncelleme:

Şubat ayının 14'ü hep aynıdır; çiçekçilerde güller tükendi tükenecek, çoğu mekânda yer yok!


Daha eski çağlarda Valentine adlı din adamı, sevenleri gizlice evlendirerek ilk adımını atsa da 1800'lü yıllardan sonra kutlanan bir gün haline geldi, Sevgililer Günü…

Günümüz 14 Şubat'ı ise ekonominin olduğu gibi medyanın da ilgisini tümüyle çeken özel zamanlardan birisi haline gelmiş durumda. Öyle ki aşklarıyla gündeme gelen ünlü çiftler birliktelik ve ayrılık haberleriyle de yıl boyunca çok sık anılıyor.

Medyatik Aşklar

Ajans Press 2015 yılına âşık giren medyatik çiftleri raporladı. Ocak ayından bu yana aşk haberi ile en fazla konuşulan çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit olarak belirlenmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve birlikte rol aldıkları sinema filmi ile daha fazla anılan sevgililer, 14 Şubat öncesi 400 haberde yer aldılar.

Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal çifti, 2015 başından itibaren çok konuşulan çiftler arasında ikinci olarak kaydedildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu ise 2014'ün en medyatik çifti iken; 2015'te şimdilik üçüncü sıradalar. Geçen yıl birliktelik haberleri ile ilk 5'te yer alan Caner Erkin ve Asena Erkin'e bu yıl aynı sıralarda rastlanmadı. 2014'ün çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Cem Yılmaz-Ahu Yağtu ve Ata Demirer-Özge Borak çifti de ayrılıkların ardından gündemden yavaş yavaş uzaklaşan çiftler arasında.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cem Yılmaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title