Haberler

Yiğit Bulut: Avrupa Neyin Vizesini Koyuyor! Geçti O Dönemler

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Avrupa bana ne verecek, neyin vizesini koyuyorsun? Geçti o dönemler" dedi, Avrupalıların tedavi olmak için Türkiye'den hastane aradığını söyledi.

TRT Haber'de Hasan Kurtulmuş'un moderatörlüğün Yiğit Bulut'un yorumlarıyla ekrana gelen Derin Analiz programında, Avrupa Birliği ile yaşanan vize süreci ele alındı.

"KARA PARANIN MERKEZİ LÜKSEMBURG"

Avrupa Birliği'nin başındaki liderin ülkesi Lüksemburg'un bir kara para aklama merkezi haline dünüştüğünü söyleyen moderatör Kurtulmuş, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin artık birliği sorguladığının altını çizdi.

"AVRUPALI TEDAVİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR"

Yiğit Bulut da Avrupa'ya gitmek için vizelerin kalkmasının artık çok da önemli olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Avrupa bana ne verecek, neyin vizesini koyuyorsun? Geçti o dönemler. Eski Türkiye'de Avrupa'ya gitmek belki iyiydi. Şimdi Avrupa'da insanlar sağlık sisteminden şikayetçi. Türkiye'de tedavi olmak için hastane arıyorlar."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Avrupa Birliği Yiğit Bulut Lüksemburg Türkiye Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (61)

aurupa:

50 km dedigin yerde hirsizlik yok cinayet yok kanun var adalet var özgürlük var peki sizde ne var yanlizca yalan

34
9
yanıtYanıtla
Erkan:

60 bin TL maaş alıyorsun. Özel araban, şoförün ve her türlü imkanın var. Bence çok konuşma.

36
7
yanıtYanıtla
mut:

arabistana gidelim musluman kardesler

29
7
yanıtYanıtla
zortingen:

Koyunları yemleme yöntemlerini ustasından çok iyi öğrenmiş.

31
5
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

SAYIN BULUT . . SEN VE SENIN GIBI GÜZEL INSANLAR BU TÜRKIYEDEKI BIZIM BAZILARA . . . HABER VERSIN. HAINLIK ETMESINLER VATANA ERDOGANA VE AKP YEBIZIM AVRUPADA CEKTIGIMIZI BIR ALLAH BILER HELE SIMDIK DAHADA KÖTÜ BURALARA GELMEMIZIN SEBEBLERI ESKI HÜKÜMETLERIN SEREFSIZCE VATANI MAF ETMELERIDIR . O YÜZDEN GELDIK . . INANIN VATANIN ICINDE BU KADAR HAININ YASADIGINI BILMIYORDUM . PES BREE. MAHLUKATIN BÖYLE, SI . TÜRKIYE ILERI GIDIYOR , , BAZILARI CILDIRDI . . . HERGÜN CIK BU ESEKLER BASKA ANLAMAZ . ANLAMAZ

14
20
yanıtYanıtla
akmal:

sen bizi koyun sanıyorsun galiba?

18
9
yanıtYanıtla
mustafa:

turkiye o kadar iyi ise soruyorum neden suriyeliler ølmek pahasina avrupaya denizden gøc ediyor gerizekalilarmi?evet dogrusu su turkiyede parasi olana muamele iyi cunku orda insan haklari yok kul hakki yiyen cok adi ise musluman batsin sizin muslumanliginiz

16
9
yanıtYanıtla
selami:

joleli cikti piyasaya

20
4
yanıtYanıtla
aurupa:

sanki senin arkanda biz dolasiyoruz insanda bir gurur olmasi lazim sende o yok onun icin yerin yok bizde senin gibiler türkiyeyi yönetigi surece türkiyeninde olmiyacak

11
10
yanıtYanıtla
serkan:

jole kafa neden vize kalktı diye sevindiniz o zaman. yalaka herif

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title