Haberler

Yeşilsoy Group, Neydi'yi Satın Aldı

Yeşilsoy Group, Türkiye’nin en büyük gıda üreticilerinden Göksu Gıda’nın şekerleme, helva, tahin, pekmez, lokum ve reçel alanında en büyük markası ‘Neydi’ markasını satın aldı.

Yeşilsoy Group, Türkiye'nin en büyük gıda üreticilerinden Göksu Gıda'nın şekerleme, helva, tahin, pekmez, lokum ve reçel alanında en büyük markası 'Neydi' markasını satın aldı.

Yeşilsoy Group, Türkiye'nin en büyük gıda üreticilerinden Göksu Gıda'nın şekerleme, helva, tahin, pekmez, lokum ve reçel alanında en büyük markası 'Neydi' markasını satın aldı. Neydi'yi satın aldıktan sonra 10 milyon liraya yakın yatırım yapan Yeşilsoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Rıdvan Yeşilsoy, gıda sektöründe ve organik üretim pazarında global bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyerek Yeşilsoy Group olarak Neydi markası dışında su, soğuk kahve, enerji içeceği ve meyveli çay üretim işine yakın zamanda gireceğini belirtti.

Yeşilsoy Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Rıdvan Yeşilsoy, 20 yıllık hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, "Hedefim her zaman elimden gelenin en iyisini, en doğru yerde, en verimli şekilde yaparak, çalıştığım kuruma hizmet etmek oldu. Her zaman hayallerimin peşinden koştum. Çok çalıştım disiplinli olmayı ve disiplinli bir hayatın başarıyı beraberinde getireceğini düşündüm. Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası ilişkiler bölümünü son sınıfta ticaret aşkı ile bıraktım. Ailemin büyük ortak olduğu enerji sektöründeki şirketlerinde 10 yıl çalıştım ama aklımda hep gıda sektörüne girmek vardı fakat bir türlü uygun koşullar gerçekleşmedi. Sonunda bu hayalimi de gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Temelleri 1960'lı yıllarda atılan Yeşilsoy Group'un 3 sektörde 4 şirketle faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Mehmet Rıdvan Yeşilsoy, "Enerji, İnşaat ve Gıda sektöründe iyi bir oyuncu olan Yeşilsoy Group, Neydi markasını satın aldıktan sonra gıda ve perakende sektöründe geçen ayın en çok konuşulan şirketi oldu" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Göksu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title