Haberler

Yeşilgiresun Belediyespor Antrenör Altar Tunçkol ile Anlaştı

Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor, antrenörlük görevine Altar Tunçkol'u getirdi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor, antrenörlük görevine Altar Tunçkol'u getirdi.

Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Gelecek sezonun planları çerçevesinde ilk önce antrenör sorununun çözümünü hedeflediklerini, bu doğrultuda da geçtiğimiz sezon Ankara DSİ ERA'yı çalıştıran Altar Tunçkol ile anlaştıklarını açıklayan Yavuz, "İki sezondur Beko Basketbol Ligi'nin kapısından dönüyoruz. Önümüzdeki sezon bu şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına da bir üst lige yükselme parolasıyla, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya önce antrenörümüzü belirlemeyle başladık. Yeşilgiresun Belediyespor'u bir üst lige taşıyacağına inandığımız Altar Tunçkol ile anlaştık. Kendisine çok güveniyoruz. İnşallah sezon sonunda da başarıyı yakalarız" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde iç transferde anlaşmak istedikleri oyuncularla görüşerek kadro kurmaya başlayacaklarını dile getiren Yavuz, şunları kaydetti:

"Önce iç transferi bitireceğiz. Sonra da dış transfere yöneleceğiz. Görüştüğümüz bazı yerli ve yabancı isimler var. Transferde ay sonuna kadar peyderpey yol almayı planlıyoruz. Bizi şampiyonluğa ulaştıracak bir ekip kurmayı istiyoruz." - Giresun

Kaynak: AA / Spor

Altar Tunçkol Bülent Yavuz Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title