Haberler

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Nuri Alço, Oyuncu Adaylarını Uyardı

Güncelleme:

Usta oyucu Nuri Alço, Çanakkale'de bir cast ajansı tarafından yapılacak olan seçmelerle ilgili 800 lira kayıt ücreti alındığını söyleyerek, oyuncu adaylarını uyardı.

Türk Sineması'nın usta oyuncularından Nuri Alço, Çanakkale'de bir cast ajansı tarafından yapılacak olan seçmelerle ilgili önemli iddialarda bulundu. Alço, kamera karşısına geçecek genç oyuncu adaylarını dolandırıcılara karşı uyardı.

"PARALARINIZI BOŞ YERE VERMEYİN"

Çanakkale'de bir cast ajansı tarafından yarın oyuncu seçmeleri yapılacağını belirten Yeşilcam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço, genç oyuncu adaylarını uyardı. Farklı illerden Çanakkale'deki seçmelere gelen oyuncu adaylarından kayıt ücreti olarak 800 TL alındığını ve herhangi bir dizi yada filmde oynatılmadıklarını belirten Alço, "Sinemaya gönül veren gençler, şu anda sinemaya çok talep olduğundan dolayı dikkat edeceğiniz çok önemli hususlar var. O kadar çok ajanslar ve reklam ajansları kuruldu ki çok dikkat edin. Şehir şehir dolaşıp sizlerin paralarınızı alıp 'Sizi sinemalarda, filmlerde ve reklamlarda oynatacağız' diye vaatlerde bulunan kişiler var. Onlara lütfen dikkat edin. Paralarınızı boş yere vermeyin. " dedi.

"FİLMLERDE OYNAMAK İÇİN ÇOK DİKKAT EDECEKSİNİZ"

Alço sözlerine "Yani bir insan Çanakkale'ye gelmek için, İzmir'den Bursa'dan ajans kurmaz. Eğer gerçekten oynamak istiyorsanız merkezi İstanbul'dur. İstanbul'a geleceksiniz ve bizlerle irtibat kuracaksınız. Onun için yapımcılık firması olmayan, şirketi olmayan kişiler dahi var. Sorun onlara kaç tane film çekmişler? Var mı dizi ve ya bir filmle bağlantısı? Anlaşmalarına bakın. Onun için boş yere Bursa'lardan gelip Çanakkale'de bu tür işleri yapan insanlar var, duyuyorum isim vermeme hiç gerek yok. Filmlerde oynamak istiyorsanız çok dikkat edeceksiniz. Yazık olur. Paralarınızı vermeyin. Çünkü sizi ne bir filmde oynatabilirler. Ne dizilerde oynatabilirler. Teşekkür ederim" şeklinde devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Çanakkale Nuri Alço Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın.....:

aman sen de bi git artık yaa. . git torun sev evinde otur . .

5
5
yanıtYanıtla
Hayto:

Gençler gazozda ilaç var içmeyin

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title