Haberler

"Başbakanımız Daha Fazla Mazluma Yetişsin Diye Çalışacağız"

Güncelleme:

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, "Başbakanımız daha fazla mazluma yetişsin diye daha çok çalışacağız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, "Başbakanımız daha fazla mazluma yetişsin diye daha çok çalışacağız" dedi.

Körfez ilçesindeki Yarımca Kültür Merkezi'nde yapılan tanıtım toplantısında konuşan Civelek, AK Parti hükümetlerinin çok büyük hizmetleri hayata geçirdiğini belirterek, milletin desteğiyle hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Körfez ilçesinde birinci olacaklarını anlatan Civelek, "Ancak bizler sadece bir oyla seçimi kazanacakmışız gibi çalışacağız. Başbakanımız daha fazla mazluma yetişsin diye daha çok çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da vatandaşların kendilerine güvendiğini dile getirerek,  "Birbirimize itimadımız, güvenimiz, sevgimiz devam ettiği sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur" ifadesini kullandı.

Körfez Belediye Başkan adayı İsmail Baran da cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olması nedeniyle daha önceki performansın üç katının gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Öte yandan, daha önce toplantıya katılacağı bildirilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın yoğun programlarından dolayı katılamadığı belirtildi. - Kocaeli

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Civelek Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title