Haberler

Yenişehir'de Su Kesintisi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nde içme suyu bağlantı çalışması yapılacağı için merkez Yenişehir ilçesindeki bazı mahallelere yarın 10 saat boyunca su verilemeyecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Tulumba Bat-Çık Projesi'nde içme suyu bağlantı çalışması yapılacağı için merkez Yenişehir ilçesindeki bazı mahallelere yarın 10 saat boyunca su verilemeyecek.

Mersin Su ve kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Tulumba Kavşağı inşaatında içme suyu bağlantı çalışması yapılacağı, bu nedenle 21 Ocak 2016 Perşembe günü 08.00-18.00 saatleri arasında Yenişehir ilçesine bağlı Cumhuriyet, Bahçelieveler, Aydınlıkevler, Dumlupınar, Barbaros, Eğriçam ve Akkent Mahallelerine su verilemeyeceği bildirildi. Çalışmaların erken bitmesi durumunda belirtilen süreden daha önce su verilebileceği ifade edilen açıklamada, vatandaşların musluklarını kapalı tutup, tedbirli olmaları istendi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title