Haberler

Yenimahalle Belediyesi'nde Hedef Gruptan Çıkmak

Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi ön eleme grubunda oynayacakları maçların hazırlıklarına başladı.

Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi ön eleme grubunda oynayacakları maçların hazırlıklarına başladı.

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Hentbol Salonu'nda çalışmalarına başlayan başkent ekibinde hedef ön eleme grubunu geçerek, final gruplarına yükselebilmek.

Takımın başantrenörü Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir grupta bulunduklarını ve gruptan çıkma şanslarının yüzde 50 olduğunu ifade etti.

Gruptaki takımları tanıdıklarını ve ilk gün ev sahibi ülke Norveç ekibiyle oynayacaklarını hatırlatan Eler, "Kazanırsak, Hollanda ve Hırvat takımlarının oynayacağı maçın sonucuna göre rakibimiz belli olacak. Özellikle Norveç dünya hentboluna imza atmış, dünya ve olimpiyat şampiyonlukları olan bir ülke. Oynanmamış bir maçta şansımız yüzde ellidir." değerlendirmesini yaptı.

Tecrübeli teknik adam rakiplerinin genç bir takım olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Genç olmaları, bize göre avantaj, onlara göre ise dezavantaj. Ancak bu hiçbir zaman bir kriter değil. Çünkü orası hentbol sisteminin doğduğu bir ülke. EHF'yi her zaman eleştiriyorum, diğer ülkelere şans tanımıyorlar. Norveç'te Norveç takımı ile maç yapmak riskli bir şey. EHF içinde Norveç ve Danimarka gibi ülkelerin çok büyük bir etkisi var. Hentbola katkı anlamında söz sahibi ülkeler."

Hentbolda hakemlerin etkili olduğuna dikkati çeken Eler, "Denk giden bir maçta hakemlerin ev sahibi ekipten yana olacağını düşünüyorum. Ümidimiz gruptan çıkmak, çıkamazsak da ülkemizi EHF Kupası'nda temsil etmek." ifadelerini kullandı.

Yeliz Özel umutlu

Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takım Kaptanı Yeliz Özel, grup maçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, hiçbir şeyin imkansız olmadığını dile getirdi.

Kendilerine inanarak Norveç'e gideceklerini anlatan Yeliz, "Şampiyonlar liginde hafta sonu oynanacak maçlara odaklandık. Norveç bir İskandinav ülkesi ve hentbolda çok güçlüler. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Norveç takımını yenersek, Hırvat takımı gelir diye düşünüyorum. Bizim için önemli olan Norveç takımıyla oynayacağımız maç." ifadelerini kullandı.

Norveç ekibinin genç bir takım olduğuna vurgu yapan Yeliz, şunları kaydetti:

"Hızlı oynamak istiyorlar ancak bunu yaparken de hata yapıyorlar. Biz daha tecrübeli bir takımız. Bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Hiçbir şey imkansız değil, elimizden geleni yapacağız. Hentbolda Türk lobisi fazla olmadığı için hakemler devreye girmezse şansımız olabilir."

Kaynak: AA / Spor

Yenimahalle Belediyesi Norveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title