Haberler

Yeniden// Barda Silahlı Hesap Kavgası

Şişli'de bir barda hesaba itiraz eden iki kişi ile bar çalışanları arasında silahlı kavga çıktı.

Şişli'de bir barda hesaba itiraz eden iki kişi ile bar çalışanları arasında silahlı kavga çıktı. Güvenlik kamerasının kaydettiği çatışmada bir görevliyi yaralayan iki şüpheli, bar çalışanları tarafından dövüldükten sonra bir müşterinin aracının bagajına kilitlendi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Şişli'de bulunan bir barda meydana geldi. İddiaya göre, hesabı fazla bulan iki arkadaş bar çalışanlarıyla bu nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında gençlerden biri masada bulunan içki şişesini yere fırlattı.

Barın güvenlik görevlileri taşkınlık çıkaran müşteriye müdahale etmek istedi. Bunun üzerine müşteri dışarıya doğru koşup belindeki tabancayı çıkartarak önce barın içerisine, ardından dışarı doğru doğru ateş açtı. Bu sırada bir güvenlik görevlisi, ateş eden şahsı üzerine atlayarak durdurmaya çalıştı. Barda bulunan başka bir güvenlik görevlisi de diğer gencin üzerine ateş açtı. Silahlı kavga sırasında içeride bulunan diğer müşteriler de büyük panik yaşadı.

Çatışma sonrası, barın güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu bacağından yaralandı. Yere yığılan görevli diğer çalışanlar tarafından araçla hastaneye kaldırıldı.

BAGAJDAKİ YARALILARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Bar görevlileri daha sonra hesaba itiraz edip kavga çıkaran eli silahlı genç ile yanında bulunan arkadaşını tekme tokat dövmeye başladı. İddiaya göre bir süre sonra da görevliler, gençleri başka bir müşterinin aracının bagajına kilitledi. Müşteri durumdan habersiz bagajında darp sonucu yaralanan iki kişiyle bir süre yol aldı. Seyir halindeyken araçtan ses gelmesi üzerine bagajı açan ve yaralı iki kişiyle karşılaşan müşteri, yaralıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaya karışan 7 kişiyi gözaltına aldı.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Barda yaşananlar güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, müşteri hesabın gelmesiyle ücrete itiraz ediyor. Daha sonra masadaki şişeyi yere fırlatıyor. Dışarı doğru koşmaya başlayan genç, belindeki silahı çıkartıp ateş ediyor. Bir kadın silah seslerini duyunca kaçmaya çalışırken yere düşüyor, masa da kadın müşterinin üzerine devriliyor. Diğer müşteriler ise kadını yerden kaldırıyor. Bu sırada bar görevlisi ateş eden şahsın üzerine atlıyor. Bu sırada barın içerisinden bir kişi de, hesaba itiraz eden müşteriye ateş ediyor. Daha sonra olay çıkartan 2 kişi, bar görevlilerince dövülüyor. Yaralanan güvenlik görevlisi ise bir süre yerde yattıktan sonra bir araçla hastaneye götürülüyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title