Haberler

Yenice'de Belediye Çalışmaları

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, görevde olduğu dönemdeki belediye çalışmalarını ve uygulayacakları projelerini anlattı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, görevde olduğu dönemdeki belediye çalışmalarını ve uygulayacakları projelerini anlattı.

Çaylı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 84 aylık süreyi geride bıraktıklarını, bu sürede Yenice ve vatandaşlar için çok iyi işler yaptıklarını söyledi.

Hep ileriye baktıklarını ve daha çok çalıştıklarını ifade eden Çaylı, "Bu belediyeyi aldığımız noktayı da bugün için getirdiğimiz noktayı da siz değerli hemşehrilerimizin takdirine bırakıyorum. Yenice Belediyesi, hizmet dönemlerimizde bir kurum niteliğini kazanmış, kamuoyunda itibar sahibi bir belediye olmuştur. Saymakla bitiremeyeceğimiz sayıda hizmet halkımızın kullanımına sunulmuştur." diye konuştu.

Birçok sosyal sorumluluk projesinin gerçekleşmesine vesile olduklarını dile getiren Çaylı, şöyle devam etti:

"Biz, ilçemizde yaşayan insanlarımızın dertleriyle dertleniyor, sevinçlerine ortak oluyoruz. Belediye başkanı olarak gün ve saat gözetmeden halkımızın sevinçli ve üzüntülü anlarında yanlarında oluyoruz. Bizim gibi küçük ölçekli belediyelerde halkın tüm sorunlarına hakim olmak, hemhal olmak, dertleriyle dertlenmek, onlarla yoğrulmak gerekiyor. Bunu 84 aylık süre zarfında iyi yaptığımıza inanıyoruz."

Turizm alanında 5-6 milyon liralık yatırım yapan bir belediye konumuna geldiklerini ifade eden Çaylı, "Seyir Terası, Köykent Projesi, ilçemizde turizmin çıtasını yukarılara taşıyacak ve insanlarımızın turizmden para kazanılabileceğini göreceği bir proje olacaktır. Biz, insanların Yenice'ye günü birlik değil, konaklamak üzere 7-8 günlüğüne gelmelerini sağlamak için bu projeleri başlattık." dedi.

Çıra Pazarı mesire alanını düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Çaylı, yol, su, kanalizasyon gibi çalışmaların rutin bir belediyecilik hizmeti haline geldiğini, çalışanların "bu ay 50 lira mı alacağım, 100 lira mı alacağım" dediği noktadan ikramiyesi ve sosyal hakları 15-20 gün önceden yatan bir konuma geldiklerini kaydetti.

Yenice'nin emin ve ehil ellerde olduğunu söyleyen Çaylı, halkın desteğinin sürdüğü müddetçe, halkın ve Yenice'nin emrinde olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Zeki Çaylı Yenice Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title