Haberler

Yeni Zelanda ve Avustralya'yı Müslümanlar Keşfetti

Güncelleme:

Hürriyet'in küstah muhabiri komedyen olmalı

YILLARDIR

Türkiye'nin en provokatif haberlerini yaparak ülkeyi sürekli gerginliklere iten Hürriyet, bir kez daha kutuplaştırıcı haberlerle yurt dışındaki ortaklarının emirlerini yerine getirmeye devam ediyor. Yayın ilkelerinde "Yahudi vatandaşları ve İsrail devletinin çıkarlarını korumak" yazan Axel Springer'in ortağı olduğu gazete, son olarak aynı gün içinde beş vukuata imza atarak adeta rekor kırdı. Aydın Doğan'ın gazetesi kendi tabiriyle 'aydın' diye yutturmaya çalıştığı isimlerle yaptığı röportajlar ve yazarları vasıtasıyla yine kendi ülkesini yerden yere vurdu.


UTANMAZ YAZAR

Hürriyet'te moda yazarlığından siyasete geçiş yapan ama her siyasi yazısında cahilliği ortaya çıkan Melis Alphan ise Cumhurbaşkanı için "İktidar sanatı destekleyebilir, desteklesin de. Ama bunu Ece Erken'lerle mi yapacak?" deyince karşısında Ece Erken'i buldu. İkili Twitter'da atışırken Alphan'ın "Utanıyorum aslında sizinle yazışmaya" lafı üzerine Ece Erken, "Burada utanıyorsun ama köşende utanmıyorsun" yanıtını verdi.

ORANTISIZ ZEKA!

Hürriyet'in hafta sonu ekinin bir başka muhabiri Savaş Özbey ünlü oyuncu Russel Crowe'a, "Yeni Zelanda ve Avustralya'yı Müslümanlar'ın keşfettiğini biliyor muydunuz?" sorusunu sorarak 'orantısız zeka' kullandı. Crowe'dan ise nezaketen "Evet, olabilir. Bazı haritalar görmüştüm ben de" cevabı geldi.

CEHALETİNİ YAZDI, FARK ETMEDİ

Hürriyet'in ilavesinde köşe yazan Gürse Birsel ise tam manasıyla cahilliğini kendi kendine dile getirdi. Okullara Osmanlıca dersinin getirilmesini eleştiren Birsel, "Çocuklara Osmanlıca değil, en azından 1900'lerin başında yazılmış bir romanı anlayabilecekleri kadar Türkçe öğretmek" gerek diyerek bahsettiği yıllarda kullanılan dilin Osmanlıca olduğunu bilmediğini itiraf etti.

POPOSUNDAN MEMNUN, TÜRKİYE'DEN DEĞİL

Hürriyet'in provokatif işlerine imza atan Ayşe Arman, bir mankeni, dünyaca ünlü düşünür gibi göstererek algı operasyonuna devam etti. Röportajda genel olarak poposunun güzelliğinden bahseden manken Didem Soydan, Arman'ın "Bugünün Türkiyesi'nde yaşamaktan memnun musun?" şeklindeki sorusuna "Utanıyorum. Yönetim şeklinden utanıyorum. Yönetimin insanlara karşı tavrından, hitap biçiminden, eşitsizlikten, adaletsizlikten, hepsinden utanıyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: UlkeHaber.com / Güncel

Yeni Zelanda Avustralya Hürriyet Türkiye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title