Haberler

Yeni Yılda Hediyelerinizden de Kritik Bilgilerinizden de Olmayın

Güncelleme:

Hediyeleriniz kadar kişisel bilgileriniz de önemli, yeni yıl alışverişlerinizde bilgilerinizi kaptırmayın.

Yeni yıla sadece haftalar kala mobil cihazlarından alışveriş yapmanın rahatlığını yaşayan alışveriş tutkunları alacakları hediyeleri seçerken de satın alırken de hiç olmadığı kadar rahatlar. Ancak her ne kadar mobil alışveriş yükselişte olsa da, mobil kullanıcıların yarıdan fazlası (%57) mobil cihazları için güvenlik çözümleri bulunduğundan habersiz. Türkiye'de ise bu oran %62'ye çıkıyor. Özellikle yılbaşı döneminde hiç olmadığı kadar fazla kişi, korunmasız cihazlardan alışveriş yapıyor, bu da böyle özel dönemleri kovalayan dolandırıcılar için değerli kişisel verileri çalmak adına oldukça elverişli bir ortam hazırlıyor. İşte bu yüzden kullanıcılara eni yıl alışverişi yaparken alacakları yeni teknolojik hediyelerini ve kişisel bilgilerini korumanın kolay yollarını göstermek istiyoruz.

Yeni yıla yaklaştığımız Aralık ayı, yılbaşı gecesine ilişkin yemek tariflerinden, istek listelerine ve yeni hediyelere ve değerli hatıra ve birlikte geçirilen güzel zamanlara dair her şeyin paylaşıldığı bir dönem. Teknoloji, tatillerin aile ve arkadaşlar ile paylaşılmasını hiç olmadığı kadar kolaylaştırdıysa da, paylaşımın güvenliği de endişe konusu olabiliyor. Birçok dosya paylaşım hizmetinin siber suçluların saldırılarına karşı savunmasız olduğu düşünülürse, kimsenin aile fotoğrafı yerine yanlışlıkla virüs paylaşmasını istemeyiz.

Norton Zone herhangi bir cihazdan erişilebilecek kullanımı kolay bir dosya paylaşım platformu sağlayarak tatilleri paylaşmayı daha güvenli hale getiriyor. Yeni yıl için kısa tatil planlarının yapıldığı şu sıralarda, Norton Zone'un sunduğu güvenli paylaşım uygulamalarının ilginizi çekecek:

Parti veya tatil planlayın: İster sadece bir isterse çok sayıda kişiyi sizinle klasör paylaşmaya davet edebilirsiniz. Herkesin akşam yemeği parti menüleri veya seyahat güzergahı konusunda fikrini belirtebilmesi için güvenli bir paylaşım platformu oluşturabilirsiniz

Hiçbir istek listesi çok büyük değildir: Bir dosya ne kadar büyük olursa olsun, Norton Zone her büyüklükteki dosyayı eposta ile göndermenize imkan verir.

Kalbiniz neredeyse eviniz orasıdır: Kısa da olsa uzun bir tatil fırsatı da yakaladıysanız, tatilinizi nerede geçiriyor olursanız olsun her cihazdan, her yerden dosyalara erişerek paylaşım yapabilirsiniz.

Virüsleri değil, tatilin neşesini paylaşın: Norton Zone siz bir dosyayı paylaşmadan önce otomatik olarak virüs taraması yapar ve sizi uyarır

Norton Zone hakkında daha fazla bilgiye buradan erişebilirsiniz. İlgilendiğiniz takdirde, başka tüyolar ve bilgi de sunmaktan veya bir uzman ile görüşmenizi sağlamaktan memnuniyet duyarız.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title