Haberler

Yeni Spor Salonu İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İlçemizdeki şehir mezarlığı ile Seyrani Kampüsü arasına yaptırılan yeni spor salonunun yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Uluslararası standartlarda yapılacak olan ve her türlü profesyonel salon sporlarının yapılabileceği salon 1000 kişi seyirci kapasiteli olacaktır. Kaba inşaatı biten spor salonunun 2015 yılının sonuna teslim edilmesi planlanmaktadır. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "Yeni spor salonumuzun yapılmasıyla ilçemizdeki sportif faaliyetlerin ve spora olan ilginin artmasını, ayrıca uluslararası standartlarda yapılacağı içinde profesyonel düzeydeki karşılaşmalara da ev sahipliği yapmayı ümit ediyorum. Profesyonel düzeyde sporcuları ağırlayacak olmamız gençlerimiz için de çok önemli bir teşvik unsuru olacaktır. Bu anlamda Develimizin çok önemli Sosyo-kültürel hayatına olumlu tesiri olacaktır. Şimdiden Develimize hayırlı olmasını diliyorum" diyerek yeni yapılacak spor salonunun önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title