Haberler

Yeni Nesil Güvenli Ödeme İmkânı İninal, Artık Tüm Bimeks'lerde

Teknoloji perakendecisi Bimeks, müşterilerine sunduğu ödeme imkânlarını yeni nesil güvenli ödeme platformu ininal kart ile anlaşarak genişletti.

Teknoloji perakendecisi Bimeks, müşterilerine sunduğu ödeme imkanlarını yeni nesil güvenli ödeme platformu ininal kart ile anlaşarak genişletti.

Bimeks ile ininal arasında yapılan anlaşmaya göre yeni nesil güvenli ödeme aracı ininal kart artık tüm Bimeks mağazalarından satın alınabilecek, mağaza ve web alışverişlerinde kullanılabilecek. ininal kart özellikle nakit ve kredi kartı kullanmadan alışveriş yapmak isteyenlere yönelik güvenli bir çözüm olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcı karta 750 TL limit dahilinde istediği miktarda yükleme yapabiliyor. ininal karta Türkiye çapında 10 binden fazla noktadan yükleme yapılabiliyor.

Bimeks'ten yapılan açıklamaya göre, İninal Kart sahibi olmak ve hemen kullanmaya başlamak için öncelikle Bimeks veya diğer satış en noktalarından 5 TL'ye bir ininal kart satın almak gerekiyor. Ayrıca ininal.com adresinden veya ininal cüzdan uygulamasından da anında ücretsiz sanal kart oluşturulabiliyor.

Daha sonra karta para yüklemesi yapılarak ister mağazalarda isterse internet alışverişlerinde, kredi kartının geçtiği her noktada kullanılabiliyor.

Kredi kartı istemeyenlere özel

İninal kart özellikle herhangi bir kredi kartı olmadan internette ya da sokakta alışveriş yapmak isteyen veya kredi kartı sahibi olduğu halde güvenlik, limit aşımı, borçlanma ya da faiz çekincelerinden ötürü alışverişlerinde kredi kartını kullanmak istemeyenler için ideal bir çözüm aracı. Ayrıca üzerinde nakit taşımak istemeyenler için de hem Türkiye'de hem yurtdışında kullanabilecekleri bir satın alma aracı olarak ortaya çıktı. Bu kart, kredi kartı ile alışveriş yapılan her yerde kullanılabilmesinin yanısıra internetteki tüm alışveriş, elektronik, giyim sitelerinde ve online oyunlarda da kullanılabiliyor.

Bimeks'ten ininal sahiplerine özel fırsatlar

Açıklamanın devamında, İninal Kart online oyun alışverişleri için ideal olarak değerlendirildiğinden bahsedilirken şu ifadelere de yer verildi: "Kredi kartı ihlallerinin fazlaca olduğu bazı platformlarda kredi kartı yerine ininal kart benzeri alışveriş metotlarının kullanılması gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Bimeks ve ininal kart işbirliği kapsamında tüm ininal müşterileri Bimeks'in yapacağı özel kampanyalardan da öncelikli olarak yararlanacak ve Bimeks mağazalarında gerçekleştirilmesi planlanan özel etkinliklere katılabilecekler" - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Bimeks Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title