Haberler

Yeni Nesil Girişimciler Sahneye Çıkıyor

Güncelleme:

MIT Techology Review tarafından düzenlenen Innovators Under 35 Turkey yarışmasının finalistleri 10 Eylül'de açıklanacak.

Türkiye’de ilk kez düzenlenen Innovators Under 35 yarışmasını kazanan 10 finalist, 17 Eylül’de gerçekleşecek ödül töreninde kendilerini başarıya götüren çalışmalarını 5 dakikalık sunumlarla tanıtacaklar.

Yarışmanın dünya çapındaki her ayağında olduğu gibi Türkiye’de finale kalan 2 yarışmacı “Yılın Yenilikçisi” ve “Yılın Sosyal Yenilikçisi” seçilecek.

Innovators Under 35 ödül töreni, girişimcileri, araştırmacıları ve teknologları, büyük şirket yöneticilerini, öğrencileri ve inovasyon alanındaki tutkulu fikir liderlerini bir araya getirecek.

PROJELERİ KARŞILAŞTIRMA FIRSATI

Ödül töreninde Innovators Under 35 Global yarışmasının eski kazananları ve dünya çapında prestij sahibi yenilikçiler bir araya gelerek, Silikon Vadisi ve İstanbul’daki inovasyon ekosistemini karşılaştıracakları bir panel gerçekleştirecekler. Panelistlerin arasında MIT Technology Review ve MIT Enteprise Forum Strateji Direktörü Kathleen Kennedy; Global Innovators Under 35 eski kazananı, MIT ve Stanford’da Doçent olarak görev yapan Utkan Demirci; Deulcom International CEO’su ve Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği Başkan Yardımcısı Baybars Altuntaş ve StartupBootcamp İstanbul mentörü Ersin Pamuksüzer yer alıyor.

YENİ NESİL GİRİŞİMCİLER KEŞFEDİLECEK

Innovators Under 35 Türkiye ödül töreni, bir bakıma yeni nesil girişimcileri keşfetmek ve onların dünyayı değiştiren çalışmalarını dinlemek için önemli bir fırsat. 17 Eylül’de Salt Galata’da gerçekleşecek tören, yerli ve yabancı girişimciler, konuşmacıların ve kazananların birbirlerini tanıyabilecekleri ve fikir alışverişi yapabilecekleri bir kokteyl ve networking etkinliğiyle sonlanacak.

Bu etkinlikte yer almak isteyenler, yarışmanın websitesi (www.tr35turkey.com/event) üzerinden kayıt yapabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İstanbul Türkiye Eylül Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title