Haberler

Yeni Merkez Şahabettindede

Güncelleme:

Selçuk Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yeni bir cazibe merkezi oluşturulması için başlattığı çalışmaları yeni projelerle geliştiriyor.

Kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projelerle Şahabettindede caddesine yeni bir çehre kazandıran Selçuk Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yeni bir cazibe merkezi oluşturulması için başlattığı çalışmaları yeni projelerle geliştiriyor.

Halk tarafından geçmişte Emlak Park olarak bilinen ve alanda yeni düzenlemelere giden belediye alana Meclis kararı ile Gezi Park adını vermişti. Gezi Park'ın oyuncak gruplarının yerleştirilmesi ve çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından belediye ekipleri Şehabettin Dede Caddesi üzerinde bulunan diğer alanların da yenilenmesinde bulunmuştu. Alanda yeni belediye restoranı yapan ve büfelerin bulunduğu alanda düzenlemeye giden ekipler çalışmalarına ara vermiyor.

Kentin ihtiyaçlarına yönelik vatandaşların zamanlarını keyifli bir şekilde geçirebileceği içerisinde oyun parkı, yürüyüş yolları ve sosyal tesisin yer aldığı bu bölgede şimdi de büfelerin bulunduğu alanda ekipler çalışmalara başladı. Büfelerin ön tarafında yer alan kısımda çevre düzenlemesine giden ekipler önümüzdeki günlerde büfelerin cephe iyileştirmelerini de gerçekleştirecek.

Şahabettindede'nin yeni bir kimliğe büründüğünü dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür"Alanda oyun bahçeleri, yürüyüş yolları, sosyal tesis, çocuklara ve yetişkinlere özel temalı yiyecek yerleri ile Şahabettindede caddesi yeni bir kimlik kazandı. Yeşil alanları, gezinti yolları, oturma grupları ve farklı bitki türleri ile modern bir görünüm kazanan Şahabettindede de 218 metrekare kapalı alana sahip Belediye restoran binası , oyun alanlarımız ve peyzaj düzenlemelerimizin çoğu tamamlandı. Büfelerin bulunduğu noktada çevre düzenlemeleri devam ediyor. Önümüzdeki günlerde tüm büfelerin cephe iyileştirmeleri yapılarak bölgenin çalışmaları komple tamamlanacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title