Haberler

Yeni Malatyaspor'da Karabulutları Dağıtacak Açıklama

Yeni Malatyaspor’da uzun süredir devam eden sessizlik kulüp başkanı Adil Gevrek’in açıklamalarıyla son buldu.

Yeni Malatyaspor'da uzun süredir devam eden sessizlik kulüp başkanı Adil Gevrek'in açıklamalarıyla son buldu. Gevrek, dış transferde anlaştıkları oyuncuları yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtirken, mevcut futbolculara olan borçların da 1-2 gün içerisinde ödeneceğinin müjdesini verdi.

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da transfer ve kulüp bütçesiyle ilgili uzun süredir beklenen açıklama nihayet geldi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek transferde öncelikle mevcut futbolcularla oturup anlaşma zemini arayacaklarını, dışarıdan da 5 ya da 6 futbolcuyu kadrolarına katacaklarını belirtti.

Transferde geç kaldıklarına dair oluşan panik havasının gereksiz olduğunu ifade eden Gevrek, "Transferde öncelikli olarak bu ligi bilen, başarılı bir hocayı takımın başına getirerek ilk adımı attık. Yücel Hoca ile anlaşır anlaşmaz hemen transfer listelerini ortaya koyup çalışmalara başladık. Kulübümüzün oluşturduğu ve Yücel Hoca'nın belirlediği iki ayrı liste üzerinde çalışıyoruz. Bundan dolayı hata yapmamak için çok dikkatli davranıyoruz. Zaten mevcut kadromuzda bulunan ve devam etmeyi düşündüğümüz 10'a yakın isim var. Bu futbolcularla inşallah yeni sezonda da devam edeceğiz. Tabi bu futbolcuların geçen yıldan bulunan alacakları var. Bu ödemeleri 1-2 gün içerisinde yapacağız. Kimsenin hakkı üzerimizde kalmasın. Kalmasını istediğimiz oyuncular üş aşağı beş yukarı belli. Bu oyunculardan bu sene için fiyat konusunda fedakarlık isteyeceğiz. Geçen sezon futbolcu fiyatlarında bir dengesizlik vardı. Bunu bu sezon dengeleyeceğiz. Tabi futbolcularımızdan da bu konuda gerekli fedakarlığı göstereceklerini umuyorum" dedi.

"TRANSFERDE ANLAŞTIĞIMIZ İSİMLERİ AÇIKLAYACAĞIZ"

Transferde özellikle yabancı oyuncu konusuna büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda Avrupa'da bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Gevrek, alacakları 5 yabancının da çok kaliteli olacağını ifade etti.

Gevrek, alacakları yabancı oyuncuların genç ve ülkelerinin milli takımlarında oynayan oyuncular olmasına dikkat ettiklerini belirterek, "Yabancı transferi çok önemli. Avrupa'da top koşturan üzerinde durduğumuz birkaç isim var. Biz adı yabancı transferi olsun diye transfer yapmayacağız. Alacağımız futbolcuların genç ve ülkelerinin milli takımlarında forma giymesi en önemli kriterimiz. Yabancı transferi konusu halledilirse diğer konu kolay. Elimizde mevcut takımdan 10 futbolcu var. Bunların yanına 5 ya da 6 futbolcu daha alıp transferi noktalayacağız. Yerli oyuncu transferi için anlaştığımız birkaç oyuncu var. Bu hafta bu isimleri kamuoyuyla paylaşabiliriz. Yani uzun lafın kısası transferde her şey yolunda" diye konuştu.

"EKONOMİK SIKINTILARIN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜNÜ AŞTIK"

Sarı-kırmızılı taraftarlardan sabırlı olmalarını da isteyen Adil Gevrek, "Ayakları yere sağlam basan bir takım kuracağız. Taraftarımız yeter ki bize sahip çıksın. Passolig başvurularındaki sayıyla Malatya'nın büyüklüğünü göstermeliyiz" dedi.

Bir üst ligde mücadele edecek olmanın getireceği dezavantajları hep birlikte yenmeleri gerektiğinin altını çizen Gevrek, son olarak şunları söyledi:

"Taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını istiyorum. Bize inansınlar. İyi bir takım ve kulüp oluşturmak için çalışıyoruz. Ekonomik olarak yaşadığımız küçük sıkıntıların önemli bir bölümünü aştık. Artık önümüzü daha net görebiliyoruz. Taraftarımızın bize verdiği destekle adımlarımızı daha kararlı ve daha güçlü atacağız. Bu süreçte Passolig başvurusundaki sayıyla Malatya'nın büyüklüğünü herkese gösterelim. Biz ayakları yere sağlam basan bir takım kuracağız. Taraftarımız da arkamızda sağlam bir şekilde dursun istiyoruz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title