Haberler

    Yeni Mac Mini Kullanıcılara Kötü Haber!

    Apple'ın geçtiğimiz gün tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil Mac Mini, kullanıcılarını üzecek özelliklerle geliyor!

    Apple'ın geçtiğimiz gün tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil Mac Mini, kullanıcılarını üzecek özelliklerle geliyor! Yükseltmeler yapılamayacak!

    Apple'ın yıl içindeki 3.tanıtım etkinliğinde 2 yıllık aradan sonra yeniden kullanıcı karşısına çıkan Mac Mini, performansı ve donanım özellikleriyle dikkat çekmişti. Hatırladığınız üzere, MacBook Air ve Pro arasında bir ürün olan MacBook Retina'da Ram, HDD/SSD gibi donanımların yükseltmelerine imkan tanınmıyordu.

    Perşembe günü yeni nesil iPad modelleriyle birlikte tanıtılan Mac Mini 2014'de Intel HD Graphics 5000/Irıs, 802.11AC Wi-Fi, PCU tabanlı(yerleşik) flaş depolama ve sayısı 2'ye çıkarılmış Thunderbolt portu gibi yeni özellikler dikkat çekmişti. Fakat Mac/PC donanımlarıyla yakından ilgili kullanıcıları, bu yerleşik donanımlar pek sevindirecek gibi görünmüyor.

    Kullanıcıya göre hayal kırıklıklığı Apple'a göre daha büyük kazanç sağlayan yerleşik donanım yani PCI tabanlı sistem, Ram'in yükseltilebilmesine ve Mac Mini kullanıcılarının bir çoğunun yaptığı(Bu özellik benim de tercihim olmuştur) özel aparat ile 2. bir sabit disk veya SSD takılamayacak olması durumu.

    Apple'ın Türkiye sayfasında da Satın Alırken Yapılandırma hizmeti, Mac Mini kullanıcılarının tek seçeneği olacak; elbette ileride daha yüksek Ram veya 2.bir HDD/SSD'e ihtiyaç duyulacaksa. Yani 1.499 TL fiyatla karşımıza çıkan Mac Mini'nin Ram'ini 8 GB istiyorsanız 260 TL, 16 GB istiyorsanız da 780 TL ekstra ücret ödemeniz gerekecek.

    Mac Mini Yeniden Pazara Döndü! Tüm Detaylarıyla…

    The post Yeni Mac Mini Kullanıcılara Kötü Haber! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Intel Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title