Haberler

"Yeni Kuyulardan Saniyede 250 Litre Su Çıkarıyoruz"

Elazığ Belediyesinden 7 Yeni Su Kuyusu Başkan Selmanoğlu

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yapılan özverili çalışmalarla şehre su temininde yeni kazandırılan 7 yeni su kuyusunda incelemelerde bulundu. Başkan Selmanoğlu gayretli çalışmalarından dolayı İşletme ve İştirakler Müdürü Harun Tuzsuzoğlu ve ekibine teşekkür ederken, yeni kazandırılan 7 yeni su kuyusuyla saniye de 250 litre suyun P1 pompa istasyonuna gönderileceğini kaydetti.

Başkan Selmanoğlu dün Mollakendi Beldesinde Elazığ Belediyesi tarafından yapılan 7 yeni su kuyusunda incelemelerde bulunarak İşletme ve İştirakler Müdürü Harun Tuzsuzoğlu'ndan bilgiler aldı. Sözlerinde hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şerifini tebrik ederek başlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Mollakendi yakınlarında 7 yeni su kuyusunun hizmete girdiğini ifade ederek konuyla ilgili şunları söyledi:

"Zaman zaman Tedaş'daki aksaklıklar ve bakım ile onarım çalışmaları, zaman zaman yaşanan elektrik kesintileri ve gerekse zaman zaman depolardaki su azlığı nedeniyle şehrimizde su sıkıntıları meydana geliyordu. Su kesintilerinin olacağını Mayıs ayında ilan eden belediyemiz bu sıkıntıları önceden tahmin ederek, hemen çalışmalara başladı ve çok kısa bir süre içerisinde 7 yeni su kuyusunu ilimize kazandırdı. Mayıs ayından bu yana bir takım süreç vardı, ihalenin yapılması, alınan malzemelerin temini gibi. Malzemelerin teminiyle birlikte İşletme ve İştirakler Müdürü Harun Tuzsuzoğlu ve ekibi burada gece gündüz 24 saat özveriyle çalışarak 7 yeni su kuyusunu ilimize kazandırdılar ve bu suyu dün akşam itibariyle P1 pompa istasyonumuza ulaştırmış olacağız. Bu işlemlerin tamamını belediyemiz personeli gerçekleştirdi ve önemli bir başarıya imza attılar. 2 su kuyusunda saniyede toplam 80 litre su kazancımız oldu. Bu sayede vatandaşlarımızı mübarek Ramazan Ayında susuz bırakmayacağız. Yine diğer 5 su kuyusundaki işlemlerinde kısa bir süre içerisinde tamamlanmasıyla saniyede toplam 250 litre suyu P1 pompa istasyonumuza göndermiş olacağız."dedi.

Başkan Selmanoğlu açıklamalarının ardından, 7 yeni su kuyusundan yapımı tamamlanan 2 yeni su kuyusunu İşletme ve İştirakler Müdürü Harun Tuzsuzoğlu ile birlikte hizmete geçirdi. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, sonrasında kendi elleriyle çevredeki sebzelerden toplamaya başladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title