Haberler

Yeni Doğan Bebeklerini Öldüren Evli Çifte Ömürboyu Hapis

Güncelleme:

Eskişehir'de yeni doğan bebeklerini öldüren çifte ömür boyu hapis cezası verildi. 2 çocuk annesi kadın savunmasında, "Anneler Günü'nü çocuklarımla geçirmek istiyorum" dedi.

Eskişehir'de evinin tuvaletinde doğurduğu erkek bebeğini 8 yerinden bıçaklayıp öldürerek, poşete koyup boş araziye attığı iddiasıyla yargılanan evli 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Sibel Uysal ömürboyu, bebeğin babası eşi 34 yaşındaki Eren Uysal ise ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı.

BEBEK CESEDİ BULUNDU

Olay, Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde 25 Nisan 2015 tarihinde meydana geldi. Odun toplamaya çıkan 3 genç, boş arazide poşet içerisinde bebek cesedi buldu.

8 BIÇAK İZİNE RASTLANDI

Kadın eteğine ve paspasa sarılıp poşet içerisine konulmuş cesette 2'si boğazda olmak üzere toplam 8 kesik izine rastlandı.

POLİSTEN TİTİZ ÇALIŞMA

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri bebek cesedine sarılı olan kadın eteğinin üzerindeki barkottan İstanbul'daki üretici firmayı belirledi.

Barkottaki seri numarasından eteğin Eskişehir'deki bir şirkete gönderildiği, bu şirketten de Tepebaşı Belediyesi'nin dar gelirli kişilere dağıtılmak üzere satın aldığını belirleyen polisler, belediyeden giysi yardımı alanlardan evli 2 çocuk annesi Sibel Uysal'ı gözaltına aldı.

EVLİ ÇİFT TUTUKLANDI

Bebeği kendisinin boş araziye attığını itiraf eden Sibel Uysal ile eşi Eren Uysal, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BEBEĞİ ALDIRMASINI İSTEMİŞ

İddiaya göre maddi durumu iyi olmayan Eren Uysal, eşinin 3'üncü çocuğa hamile olduğunu öğrenince bebeği aldırmasını istedi. Ancak eşi Sibel Uysal buna yanaşmadı.

Bebeğin doğması üzerine de Eren Uysal'ın baskısıyla çift bebeği bıçaklayarak öldürüp, poşete koyarak boş araziye attı.

DURUŞMAYA DEVAM EDİLDİ

Sibel ve Eren Uysal çiftinin yargılanmasına 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sibel Uysal ile eşi Eren Uysal katıldı.

"HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM"

Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Sibel Uysal doğum yapıncaya kadar hamile olduğunu bilmediğini, tuvaletteyken doğum yaptığını söyledi. Sibel Uysal kendisinin suçsuz olduğunu, eşi Eren Uysal'ın bebeği öldürdüğünü öne sürdü.

ANNELER GÜNÜ İSTEĞİNDE BULUNDU

Sibel Uysal savunmasında, "Tek suçum hamile olduğumu bilmememdi. Diğer çocuklarıma bugüne kadar çok iyi baktım. Onları hiç ihmal etmedim. Anneler Günü'nü çocuklarımla geçirmek istiyorum" dedi.

BABA: İFTİRA ATIYOR

Eren Uysal ise, "Bu suçu ben işlemedim. Olayı polislerden öğrendim ve olaydan haberim yoktu. Eşime boşanma davası açtım. Bu nedenle bana iftira atıyor. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu.

ÇİFTE ÖMÜR BOYU HAPİS

2'nci Ağır Ceza Mahkeme heyeti anne Sibel Uysal'ı 'yeni doğan bebeğini öldürmek' suçundan önce ağırlaştırılmış ömürboyu cezasına çarptırdı.

Eşinin de olayla ilgisinin olduğunu ortaya çıkarması nedeniyle cezayı ömür boyu hapse indiren mahkeme, baba Eren Uysal'ı ise 'yeni doğan bebeğini öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (20)

MELİSA:

KARŞILIKLI SEVGİ VE MUHABBETE İHTİYACIM VAR 28 YAŞINDAYIM İSTANBULDA YAŞIYORUM

1
20
yanıtYanıtla
SerkanMobil-IOS:

Allahim sen akil ver fikir ver beyin ver bunlarin belasini ver

17
2
yanıtYanıtla
TÜRK:

hapislerde çürüyün pis yaratıklar

15
1
yanıtYanıtla
aga:

bebek canım benim. çok üzüldüm. daha savunmasız. günahsız. ellerin kırılsın kadın. .

16
0
yanıtYanıtla
Ada:

Düzmece resmen ulan bir kadın hamile kalıp kalmadığını bilmez mi ben mi bilecem sonra adam madem maddi durumun yok keyif alacaksın diye çocuk olmaması için önlem alsaydın iyi vallahi yap et eyle sonra eeee böyle oldu şimdi hem katil oldunuz hemde Ömür boyu hapis birde utanmadan anneler gününü çocuklarımla geçirmek istiyorum diyor sana güvenilip böyle birşeye izin verilir mi hiç düşünemedin mi bunu bıraksınlarda git diğer çocuklarında katlet dimi Allah bildiği gibi yapsın

16
0
yanıtYanıtla
ozlem:

ben buradan okurken parmaklarım tutuldu yemın ederım nasıl bır vıcdan kı o kucuk melege kıyar bakamayacaksın gıt cocuk esırgemeye ver allah sızı nasıl bılıyosa oyle yapsın

15
0
yanıtYanıtla
gerçek er geç ortaya çıkar:

bu cani kadın muhtemelen çocuğu başka birinden peydahladı, gerçek ortaya çıkmasın diye de ortadan kaldırdı, boşanma aşamasındaki adamı da suç ortağı yaptı boşyere hapiste çürütüyor.

12
2
yanıtYanıtla
NESLİN İSLAHI MÜMKÜN:

MENEVİYATTAN YOKSUN BİR TOPLUMDAN BEKLENEN BUDUR, İNSANLARI DİNİ YÖNDEN EĞİTMEZSENİZ BÖYLE OLUR, İLERİKİ YILLARA BAKIN DAHA NELER OLACAK BOZUK BİR NESİL GELİYOR HABERİNİZ OLSUN

12
2
yanıtYanıtla
erkan:

Hanı dıyorlar ya kadınlara sıddet sıddet uygulanıyor bu bebeklerı olduren tuvalete atan ve gordugunuz gıbı bogazını kesen kadın daha 2 gun once bı kadın denıze atmısdı ya bu kadınlar ıcın esıtlık esıtlık ıcın bagıranlar nerde cıksınlar ortaya el kadar bebegın bagızını kesıp bos arazıye atan kadın senın ne allahın var ne kıtabın dılerım ALLAHIMDAN ıcerde aynı sekılkde can verırsın

14
0
yanıtYanıtla
ÖMER:

40 yaşındayım O polislerin ellerinden öperim

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title