Haberler

Yeni Diyarbakırspor U14'te Liderlik Keyfi

Güncelleme:

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un gençler liginde mücadele eden takımlarından U – 14 takımı lider durumda.

Yeni Diyarbakırspor'un gençler liginde mücadele eden takımlarından U – 14 takımı oynadığı üç maçını da kazanarak ligde liderlik koltuğunda oturuyor.

Yeni Diyarbakırspor genç takımı antrenörlerinden Yunus Karaaslan yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin her geçen gün kendilerine olan güvenleri daha da artıyor. İdmanlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz, maçlarda görülen hataları düzeltmeye çalışıyoruz. Her mevkiimizde oynayan gençlerimiz üzerlerine düşen görevleri yapıyorlar. U – 14 liginde 3 maç oynadık 3 galibiyet aldık. İleriki maçlarımızda da başarılı olmaya gayret göstereceğiz'' dedi.

Yeşil – Kırmızılı kulübün alt yapı koordinatörü Enver Aylak, U – 14 takımının aldığı sonuçlardan ve başarılı oyunlarından memnunum diyerek,"Yeni Diyarbakırspor olarak alt yapımıza büyük önem veriyoruz. Kadromuzdaki gençler her geçen gün daha iyi oluyor. Önemli olan her zaman alınan sonuçlar değil. Gençleri yetiştirip daha üst kategorilerimize kazandırmaktır. U – 14 Gençler grubunda 3 maç oynadık 9 puan aldık. Pazartesi günüde Ergani Gençlerbirliği'yle oynayacağız. U – 19 Maçları ile ilgili hazırlıklarımızda sürüyor 17 Mart'ta Hebun Alipınarspor ile oynayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title