Haberler

Yeni Diyarbakırspor 9 Kişi Kalan Lideri Yenemedi

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçta Diyarbakırspor, 9 kişi kalan rakibi Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni Diyarbakırspor liderlik mücadelesi verdiği Keçiörengücü'nü, rakibin ilk yarıda 9 kişi kalmasına rağmen 1-1 berabere kalarak fırsat tepti.

Karşılaşmanın 26'ıncı dakikasında konuk Keçiörengücü oyuncusu Osman Berkay Özçelik, rakibine ceza sahası içerisinde sert girince kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Yeni Diyarbakırspor adına kazanılan penaltıyı gole çeviren Hüseyin Demir, takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilerleyen dakikalarında atak olan Yeni Diyarbakırspor'da yakalanan fırsatlar değerlendirilemedi. Maçın 41'inci dakikasında rakibine sert giren Keçiörengücü takımında Mehmet Yılmaz da maçın hakemi Sinan İyihuylu tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Yılmaz'ın kırmızı kart görmesiyle rakip Keçiörengücü sahada 9 kişi kaldı.

Maçın ikinci yarısına da çok iyi giren Yeni Diyarbakırspor ardı ardına yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Maçta uzatma dakikaları oynanırken Keçiörengücü Ahmet Baykal'ın ayağından bulduğu gol ile beraberliği yakaladı. Maçta 50 dakika boyunca 9 kişi oynayan rakibini yenemeyen Yeni Diyarbakırspor liderlik mücadelesi verdiği rakibi ile arasındaki puan farkını bire indirme fırsatını da tepmiş oldu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title