Haberler

Yeni Atanan Öğretmenlere "Tatlı" Karşılama

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan'ın konuşması,- Atanan öğretmenlerden görüntüler,- Atanan öğretmen Mustafa Üçüncü'nün konuşması,- Atanan öğretmen Derya Doğan'ın konuşması,- İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan'ın öğretmenlere çiçek vermesi- Hatıra fotoğrafı çekilmesi Tunceli'ye atanan öğretmenlere "tatlı" karşılama- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tunceli'ye atanan öğretmenler, tatlı ve çiçekle karşılandı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan atamayla Tunceli'deki okullarda göreve başlayacak olan 53 öğretmen kente gelmeye başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan'ın konuşması,- Atanan öğretmenlerden görüntüler,- Atanan öğretmen Mustafa Üçüncü'nün konuşması,- Atanan öğretmen Derya Doğan'ın konuşması,- İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan'ın öğretmenlere çiçek vermesi- Hatıra fotoğrafı çekilmesi Tunceli'ye atanan öğretmenlere "tatlı" karşılama- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tunceli'ye atanan öğretmenler, tatlı ve çiçekle karşılandı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan atamayla Tunceli'deki okullarda göreve başlayacak olan 53 öğretmen kente gelmeye başladı. Öğretmenler, kente gelişlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü komitesi tarafından tatlı ikramı ve çiçekle karşılandı.Atamalarının ardından işlemlerini yaptırmak üzere Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan tarafından toplantı salonunda ağırlandı. Tatlı ikram edilen genç öğretmenlere görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Arslan, şunları söyledi: "Tunceli son yıllarda eğitim kalitesini ve başarısını artırdı. Güzel bir yere, güzel bir memlekete geldiniz. TEOG'da son üç yıldır Türkiye birincisiyiz, YGS ve LYS de aynı şekilde ilk ondayız. Sınıf mevcutlarımız Türkiye ortalamasının çok çok altında. Türkiye ortalaması 25 ve üstü, bizim neredeyse 12-13. Okullarımızda disiplin anlamında sorun yok denecek kadar az. LYS ve YGS'de ilk üçe girmek gibi bir amacımız var, inşallah sizlerin katılımıyla çok daha güzel günler göreceğiz." -"Tereddüt yaşamadım" Yeni atanan öğretmenlerden Trabzonlu Mustafa Üçüncü, Tunceli'yi tercih ederken en ufak tereddüt yaşamadığını ifade ederek, "Zaten bilerek, isteyerek tercih ettiğim bir yerdi. Gezdikçe, gördükçe, kaldıkça burayı daha çok seveceğime inanıyorum" dedi.İstanbul'dan gelen Derya Doğan da Tunceli'ye gelmeden burası hakkında hep güzel şeyler duyduğunu, özellikle Ovacık ilçesi için "orayı çok seveceksin" denildiğini anlatarak, "Buraya geldiğimde de sıcak bir karşılama oldu. Mutlu oldum geldiğime. Başarılı bir ile geldik, bu bizim sorumluluğumuzu artıracak" ifadelerini kullandı. Öğretmenler, işlemlerinin ardından görev yapacakları ilçelere çiçek verilerek uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Tunceli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title