Haberler

Yeni Ambulans Yandı, Diğerleri de Hizmetten Çekildi

Güncelleme:

Adana'da 21 Mart'ta hizmete giren yeni 13 ambulanstan biri hasta almaya giderken aniden alev alıp yandı.

Adana'da 21 Mart'ta hizmete giren yeni 13 ambulanstan biri hasta almaya giderken aniden alev alıp yandı. Personel yara almadan kurtulurken, diğer yeni ambulanslar da incelenmek üzere merkeze çekildi.

Sağlık Bakanlığı'nın Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce ihalesi yapılan, teknik incelemenin tamamlanmasından sonra 798 yeni ambulans, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla Tekirdağ'da düzenlenen törenle Türkiye genelinde peyder pey hizmete sunulmaya başlandı.

Yeni alınan ambulanslardan 13'ü de 21 Mart'ta Vali Mustafa Büyük'ün de katıldığı törenle, Adana'da ilk görevlerine çıktı. Ayda ortalama 10 bin vakaya müdahale eden 112 ekibi, 30 Mart'ta özel bir hastanedeki hastayı, başka bir hastaneye nakletmek için görevlendirildi. Görev yerine giden sağlık ekibinin, hastayı ambulansa alırken, aracın arka bölümü aniden alev aldı.

İLK MÜDAHALEYİ PERSONEL YAPTI



Sağlık personeli ile hastanın yara almadığı kurtulduğu yangın kısa sürene ambulansı sardı. Önce personelin sonra da itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği ambulans kullanılmaz hala geldi. Yangının kabindeki oksijen tüplerinin bağlantı noktasından başladığı belirlendi.

MALATYA'DA DA YANMIŞTI



24 Mart'ta Malatya'da da hizmete giren yeni ambulanslardan birinin de yanması nedeniyle Adana'daki yeni ambulansların diğerleri de teknik inceleme için 112 Acil Komutan Merkezi'ne çekildi.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü, Acil Sağlık Hizmetleri ve araçların donanımını yapan firma yetkililerinden oluşan heyet kuruldu. Heyetin vereceği rapora göre yeni ambulansların kaderi belirlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Ahmet Davutoğlu 21 Mart Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title