Haberler

Yeni Aldığı Tüfeğini Denerken Bekçiyi Öldürdü

Adana’da bir narenciye bahçesinde bekçilik yapan Mehmet Güler Giriş (49) motosikletiyle gezdiği sırada, iddiaya göre yeni aldığı av tüfeğini deneyen bir kişi tarafından kazayla vurularak hayatını kaybetti.

Adana'da bir narenciye bahçesinde bekçilik yapan Mehmet Güler Giriş (49) motosikletiyle gezdiği sırada, iddiaya göre yeni aldığı av tüfeğini deneyen bir kişi tarafından kazayla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Karataş ilçesine bağlı Gökçeli Mahallesi'nde meydana geldi. Bir narenciye bahçesinde bekçilik yapan Mehmet Güler Giriş tarla ve bahçeler arasında motosikletiyle dolaşırken, iddiaya göre yeni aldığı av tüfeğini denemek için kullanılmayan bir romörke ateş eden Günhan Deniz Kuybek tarafından kazayla göğsünden vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

112 Acil Sağlık ekiplerini ve polisi arayan Günhan Deniz Kuybek, av tüfeğiyle birlikte gözaltına alındı. Zanlı emniyete verdiği ifadesinde tüfeğini denemek için romörkü hedef aldığını ancak o sırada birdenbire Mehmet Güler Giriş'in motosikletiyle karşısına çıkması üzerine kazayla Giriş'i vurduğunu kaydetti.

Olay yerine gelen Giriş'in kızı ve kızkardeşi sinir krizi geçirdi. Giriş'in kız kardeşi Perihan Giriş, cinayetin aydınlatılması için sinir krizi geçirdi. Giriş'in cenazesini görmek isteyen yakınları uzun süre polisle tartıştı. Kendini kaybeden Perihan Giriş, "Kime ne yaptı Güler? Gariban bir insan nasıl bu hale getirilir" diye tepki gösterdi

Mehmet Güler Giriş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güler Gökçeli Karataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Mesut:

25 yıl Azmı ? İnşaAllah İçeride Çürürsün . . . Eğitimci Altına Bürünmüş Asalak Sen Nasıl Bir Eğitimcisin Elinde Silah ne Geziyorsun Köy Yerinde Eşkıyamınsın Sen Başkasına Ait Olan Römorka , Kamu Malı Olan Elektrik Direğine Kasten Ve Bilerek Ateş Ediyorsun Ayrıca O Bahçelerde Çalışan 100 lerce Gariban İnsanlar Çalışıyor Yevmiyesi 20 -30 Tl ye Mesken Mahalde Ev ve Bahçelerin Dibinde Ateş Edeceksin Burada Yaşayan ve Çalışan İnsanlar Bu Ateş Eden Kim Diye Bakınmayacak Mı ? Sonra Gariban Eşine Eline 3-5 Kuruş Verip Birde Ev Alırız Davadan Vaz Geçirt Sende ALLAH Korkusu da Yok Bir CAN Alacaksın Karşılığı Gariban Eşleri Çocukları Kandırıp Suçunu Hafifleteceksin Öylemi Yazıklar Olsun senin İnsanlığına Bizde SATILIK CAN YOK Umarım En AĞIR CEZAYI Alırsın da Kimse EŞKİYALIĞA ÖZENMEZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title