Haberler

Yeni Akit Gazetesi Önündeki Polis Önlemi Sürüyor

* Gazetenin sosyal paylaşım platformunda Atatürk'e hakaret içeren görüntülere yer verildiği gerekçesiyle yapılan protesto gösterisi silah seslerinin de duyulduğu gerginliğe dönüşmüştü.

* Gazetenin sosyal paylaşım platformunda Atatürk'e hakaret içeren görüntülere yer verildiği gerekçesiyle yapılan protesto gösterisi silah seslerinin de duyulduğu gerginliğe dönüşmüştü.

Olayların yaşandığı dün geceden bu yana gazete binası önünde polisin aldığı güvenlik önlemi sürüyor. TOMA, Çevik Kuvvet polisleri ve bir zırhlı araç, bugün de gazetenin önünde bekletiliyor.

Haber / Kamera: İbrahim AKTÜRK, İstanbulDHA

Atatürk'e hakaret içeren fotoğraflara yer verilmesini protesto eden grupla, gazete çalışanları arasında olayların yaşandığı Yeni Akit Gazetesi'nin Halkalı'daki binası önünde polisin aldığı güvenlik önlemleri bugün de sürüyor. Çevik Kuvvet ekiplerinin yanısıra TOMA ve zırhlı polis aracı bina önünde bekletiliyor.

KIRIK CAMLAR VE YUMURTA İZLERİ

Binanın camlarında, gazete ve çalışanlarına ait otomobillerde dün geceki olaylardan kalma izler var. Sopa ve bazı pankartların da halen gazetenin bahçesinde olduğu görülüyor.

"ATATÜRK'E HAKARET" PROTESTOSU

Dün gece gazetenin sosyal paylaşım platformunda yayınlanan bir fotoğrafın "Atatürk'e hakaret" içerdiğini belirten ve bunu protesto eden grupla, gazete çalışanları arasındaki tartışma gerginliğe dönüşmüştü. Her dakika yükselen gerginlik sırasında bazı protestocular gazete binasına taş ve sert cisimler attı.

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Bu sırada art arda silah sesleri de duyuldu. Protestocular arasında bulunan bir kişinin yaşanan olayları kaydettiği, söz konusu silahın gazete binasında bulunanlar tarafından kullanıldığını çevresindekilerle konuştuğu görüntüler bir sosyal platformda paylaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Yeni Akit Gazetesi Halkalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title