Haberler

Yelkende Yılın En İyilerine Ödülleri Verildi

Ali DANAŞ - İSTANBUL DHA Türkiye Yelken Federasyonu, 2014 yılında derece alan sporcu ve antrenörler ile yelken sporuna katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara ödüllerini verdi.

Ali DANAŞ - İSTANBUL DHA

Türkiye Yelken Federasyonu, 2014 yılında derece alan sporcu ve antrenörler ile yelken sporuna katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara ödüllerini verdi.

Ataköy Olimpiyat Evi'nde düzenlenen ödül gecesine Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, eski federasyon başkanları, ödül alan sporcular ve davetliler katıldı.

Tören öncesi bir konuşma yapan Türkiye Yelken Fedrasyonu Başkanın Serhat Belli, 2014 yılının yelken sporu açısından çok verimli geçtiğini ve içinde bulunduğumuz 2015 yılında geçmiş başarıları katlayarak devam ettirmek istediklerini belirtti.

Ödül töreninde Türkiye şampiyonu olan sporcular, Uluslararası alanda dereceye girmiş sporcu ve antrenörler, yelken sporuna destek veren yerel idareler, sponsorlar ve kuruluşlara ödüller verildi. Gecede, Fenerbahçe ve Galatasaray yelken takımlarından da birçok sporcu ödüle layık görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Ataköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title