Haberler

Yeliz Yeşilmen Hamileyken Bikini Giymeme Kararından Caydı

Güncelleme:

Ağustos ayında oğlunu kucağına almaya hazırlanan Yeliz Yeşilmen, hamileyken bikini giymeme kararından caydı. Yeşilmen, önceki gün karnı burnunda saatlerce sudan çıkmadı.

Ağustos'ta doğum yapacak olan ünlü oyuncu, tatilde bikini giymekten kaçınmıştı. Ancak Yeşilmen, sıcak havaya daha fazla dayanamayınca bikini giymeme kararından caydı.

SUDAN ÇIKMADI

Giyim tarzını ve yaşantısını komple değiştirerek Adana'ya yerleşen ünlü oyuncu şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor. Eşi Ali Uğur Akbaş'ı İstanbul'a gönderen Yeliz Yeşilmen, kızları Asya ve doğacak bebeği Birbey'le denize girerken görüntülendi.

DENİZDE DOĞURACAK!

Ağustos ayında oğlunu kucağına almaya hazırlanan Yeliz Yeşilmen neredeyse denizden hiç çıkmıyor. Yeşilmen görenlere "Suda doğuracak" dedirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (40)

ali desidero:

Eskiden hamile insanlar utancından edepli giyerlerdi, şimdi bu şekilde doğan çocuklar malesef ahlakları da bozuk olma ihtimali yüksek, bu batıdan gelen her pisliği içimize sindirmeseydik keşke yaaa aslında bunların arkasında dinimizi elimizden almaları yatıyor yakında göreceksiniz kıyamet geldi zaten son pişmanlık fayda vermez güya islam sancağını taşıyan milletiz bakın ne hale geldik

23
7
yanıtYanıtla
HimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ALLAH cayır cayır yakacak 7kat cehennemin narında

22
6
yanıtYanıtla
banummmmmm:

ne diyim ki ya. . bu mübarek günde Allah ıslah etsin ınsallah. abuk sabuk yorum yapan kişilere de Allah hidayet versin. . .

21
3
yanıtYanıtla
Robert:

Ne kadar geri kafalı insanlar var. Siz yazın hiç denize girmiyormusunuz? Kadında hamile sıkılmıştır, bunalmıştır rahatlamak için denize girmiştir ne var bunda yani? Bunun edepsizlikle bilmem neyle alakası nedir? Bu kadar yobaz, odun olmaya gerek yok. Hangi devirde yaşıyorsunuz!

13
9
yanıtYanıtla
ne denir?:

bayana KIZMAYIN onun bu şekilde giyinmesine izine veren ERKEĞE KIZIN deniz kenarında o kadar erkeğin içinde eşinin bu şekilde giyinmesine izin veren vede kıskanmayan ERKEĞE ne denir ?

12
6
yanıtYanıtla
NİHAT:

offfffff yeliz offffffff ne kadınsın be

1
16
yanıtYanıtla
sena nur:

günahı sevabı bir yana hiç hoş bir görüntü değil

16
1
yanıtYanıtla
Meter:

Kadın Hamile terbiyesizler bunalmış denize girmiş ne var sanki kendi karılarınız denize bikinili girmiyor mu haha güleyim bari

9
6
yanıtYanıtla
HAKUNA MATATA:

BU KADINDA BOŞ DURMUYOR HABİRE POMPALATIP KARNINI ŞİŞİRTTİRİYOR AYIP BÖYLE HABERLER YAPMAYIN

8
6
yanıtYanıtla
Aysima:

günahtandamı kormuyolar bunlar rezillik

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title