Haberler

Yeliz Yeşilmen'den Tepki Çeken Instagram Paylaşımı

Güncelleme:

Yeliz Yeşilmen 7 aylık oğlu Birbey için olan adağını yerine getirdi. Birbey'in ağlarken görüldüğü Instagram fotoğrafları Yeşilmen'in bazı takipçilerinden büyük tepki aldı.

37 yaşındaki Türk manken ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, yedi aylık oğlu Birbey için adak adadı. Adağının kesilişini oğlu Birbey'e de izleten Yeliz Yeşilmen, fotoğrafları "Oğlumun adına Antakya'da geçen sene adadığım adağım çok şükür kabul oldu ve nasip oldu" notuyla sayfasında paylaştı.

PAYLAŞIMI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Yeliz Yeşilmen'in Instagram sayfasındaki paylaşımı, Birbey'in ağlarken görüldüğü fotoğraflar, büyük tepki çekti.

FOTOĞRAFI SAYFASINDAN KALDIRDI

Eleştirilere dayanamayan Yeşilmen, fotoğrafı sayfasından kaldırdı.

Kaynak: hurriyet.com.tr


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeliz Yeşilmen Instagram Antakya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (13)

robin:

o zavalli hayvanin yerine seni kesselerdi, , , aptalkadin

7
8
yanıtYanıtla
umitMobil-ANDROID:

adak yapmiş kesmiş bunun neresi suc

5
7
yanıtYanıtla
sertap:

ne güzel işte kurban kesiliyor ne var bunda.

5
7
yanıtYanıtla
Kaderziz:

Böyle reklam yapiyorlar fakir cocuklar kim koyun kessin ayip be bu ne demek

8
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

YUVA YIKAN KADIN

6
0
yanıtYanıtla
yapmayin:

Adak adamis kabul olmus sorun yok kesilirken cocuguna neden gosteriyorsun her yaptigini yayinlamak zorundami adagin fotosunu yayinlamayinca kabul olmiyomu adagini kes gostermeden dagit resmen reklam

5
0
yanıtYanıtla
antipkk:

PKKlilar ISIDciler DHKP-Ciler Insanlarin Kanina girerken gik yok ama?

3
1
yanıtYanıtla
Rize:

Hersene yapilan sey. . Neden konusuyonuzki

2
1
yanıtYanıtla
JÖH:

Adak kessin bir şey demiyoruz da tuvalette adağın ne işi var ? Klozetin yanında leğen içinde adak mı kesilir ?

3
0
yanıtYanıtla
Mert:

Çocuklara cahilce travmatik deneyimler yaşatıyorsunuz.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title