Haberler

Yazlık Güneş Gözlüklerinize Canlılık Katın

Güncelleme:

Sunglass Hut'da satışa sunulan ünlü tasarımcılara ve lüks markalara ait farklı tarzlardaki güneş gözlüklerine dikkat çekiyor.

Dünyanın önde gelen mağazalar zinciri Sunglass Hut, Global Marka Elçisi Georgia May Jagger'ın en yakın arkadaşları Alexandra ve Theodora Richards ile birlikte yer aldığı Sunglass Hut "94 SHADES OF SUMMER" reklam kampanyasını duyurmaktan gurur duyar.

94 Shades of Summer reklam kampanyası, eğlenmeyi seven ve modayı takip eden kadınların yaz sezonu boyunca kullanabilecekleri, Sunglass Hut'da satışa sunulan ünlü tasarımcılara ve lüks markalara ait farklı tarzlardaki güneş gözlüklerine dikkat çekiyor. Yazın 94 ayrı günü için 94 ayrı güneş gözlüğü tarzı…

Reklam kampanyasının Miami'de yapılan çekimlerini moda fotoğrafçısı Angelo Pennetta, stilist Beth Fenton, makyöz Lisa Houghton ve dünyaca ünlü saç stilisti Oribe'den oluşan bir ekip gerçekleştirdi. Georgia May, Alex ve Theo'yu farklı açık hava mizansenlerinde gösteren kampanya, aynı zamanda üç kızın birlikte çekim yaptığı ilk çalışma olma özelliğini de taşıyor.

"Bu yaz kampanyasının yeni bir hissi, yeni bir heyecanı var çünkü dış mekan çekimlerinde fonda Sunglass Hut'ın 1971 yılında sektöre adım attığı Miami'yi kullanıyoruz," diyen Global Marka Elçisi Georgia May Jagger şöyle devam etti; "Koleksiyonlar gerçekten çok eğlenceli ve seksi. Bu duyguyu da tüm Sunglass Hut kampanyasından alabiliyorsunuz. Kızlar ve ben her sahnede farklı tarzda güneş gözlükleri takarak, çerçevenin bir kişinin görünüşünü nasıl değiştirebileceğini ve tamamlayabileceğini gösteriyoruz."

"Sunglass Hut iki yıl önce Georgia May ile çalışmaya başladığında, onun ailesi ve arkadaşlarıyla olan yakınlığını çok sevdik ve bu tip ilişkilerin Y jenerasyonunda gerçekten de yankı bulduğunu gördük. Anneler Günü'nde Jerry Hall'la, Sevgililer Günü'nde de erkek arkadaşı Josh McLellan ile çalışmıştık. O zaman yazı kutlamak için neden arkadaşlarını bir araya getirmeyelim dedik. Kampanya eğlenceli, güneş gözlükleri eğlenceli ve Georgia, Alex ve Theo ile takılırken ortaya çıkan enerji bulaşıcı," diyen Sun İdari Başkan Yardımcısı ve Luxottica Pazarlama Kurulu Başkanı Fabio d'Angelantonio şöyle devam etti; "Herkes çok iyi vakit geçiriyor, tıpkı hatıralarımızdaki o güzel yazlarda olduğu gibi."

Kaynak: Bültenler / Güncel

georgia may jagger miami Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title