Haberler

Yazarlık Okulu İki Grupla Başladı

TDED Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen Yazarlık Okulu start aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Kocaeli Şubesi işbirliğiyle düzenlenen Yazarlık Okulu başladı. Yoğun katılımın olduğu kurs için ikinci bir grup daha açıldı. Sabah ve öğle gruplarına katılan Yazarlık Okulu kursiyerleri 15 hafta boyunca çeşitli konularda eğitim alacaklar.

SEKA'DA DÜZENLENİYOR

Sanat Edebiyat Kültür Akademisi'nde (SEKA) düzenlenen Yazarlık Okulu'nun ilk haftası Naime Erkovan ve Sadık Yalsızuçanlar'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.


15 HAFTA SÜRECEK

Her hafta Cumartesi günleri 10.00-13.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan kurs 15 hafta sürecek. Ücretsiz ve sertifikalı olan Yazarlık Okulu'nda Yaratıcı Yazarlık, Editörlük, Öykü Yazarlığı, roman yazarlığı ve Senaryo Yazarlığı konu başlıkları yer alıyor.

KENT EDEBİ HAYATINA YENİ BİR SOLUK

Kent Sanat, Edebiyat ve Kültür hayatına katkı sunan TDED Kocaeli Şubesi çeşitli etkinliklerin yanı sıra medeniyet odaklı çalışmalarına devam ediyor. Şubede söyleşiler, Osmanlı Türkçesi, Farsça ile Diksiyon ve Hitabet gibi etkinlikler düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title