Haberler

Yazar Hüseyin Yurttaş'tan Bornovalı Çocuklara Nasihat

Güncelleme:

İzmirli yazar Hüseyin Yurttaş, Bornova Belediyesi'nin Dünya Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Bornovalı çocuklarla buluştu.

"Çanakkale İçinde" isimli şiir kitabını imzalayan ünlü yazar, "Okumayı bir alışkanlık haline getirin. Günde bir sayfa bile olsa mutlaka okuyun" diye konuştu.

Bornova Belediyesi, ünlü yazar Hüseyin Yurttaş'ı Dünya Kütüphaneler Haftası'nda Bornovalı çocuklarla buluşturdu. Yurttaş, Bornova Belediyesi'nin üç adet kitaplık ve kitap hediye ettiği Kavaklıdere İlköğretim Okulu ile kurucuları arasında yer aldığı Bornova Belediyesi'ne ait Atatürk Kitaplığı'nda ilköğretim okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

"Çanakkale İçinde" isimli şiir kitabını imzalayarak Bornova Belediyesi'nin hediyesi olarak verdiği öğrencilere nasihatlerde bulunan Hüseyin Yurttaş, "Başarılı, kültürlü ve donanımlı bireyler olmak istiyorsanız okumayı bir alışkanlık haline getirin. Günde bir sayfa bile olsa mutlaka okuyun" diye konuştu. Çanakkale Zaferi'nin önemini de anlatan Ünlü Yazar, "Benim Dedem de Çanakkale'de şehit oldu. Biz o topraklarda şehit düşen Atalarımız sayesinde buradayız" dedi. Hüseyin Yurttaş kendisini dikkatle dinleyen öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Kütüphaneler Haftası'nda ünlü yazar Hüseyin Yurttaş'ı çocuklarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, "Biz çocuklarımızın kitap okuyarak yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bornova Merkez'deki kütüphanemizin yanısıra Çamdibi'ne de bir kütüphane kurduk. Eğitim konusunda elimizdeki olanakları sonuna kadar kullanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kavaklıdere Çanakkale Bornova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
title