Haberler

Çankırı Yaylakent Belediye Başkanının Aracı Kurşunladı

Güncelleme:

Çankırı'da Yaylakent Belediye Başkanının özel aracına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kurşun yağdırıldı.

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede'nin evinin önünde bulunan özel otomobili dün gece yarısı kurşunlandı.

ARACIN ÖN CAMI KIRILDI

Gece yarısı gerçekleşen saldırısı sırasında Başkan Dede'nin evde olmadığı ve otomobilin ön camının kırıldığı, bazı kurşunların aracın kaportasına isabet ettiği öğrenildi.

"FAİLLER TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Yaylakent Belediyesi'nin internet sitesinden olayla ilgili yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Kadir Dede'nin özel aracı kimliği belirsiz şahıslar tarafından gece saat 24'den sonra evinin önünde park halindeyken kurşunlanarak saldırıya uğramıştır. Olayın failleri olay yeri inceleme ekipleri tarafından tespit edilmeye çalışılıyor" denildi.

YUMRUKLU SALDIRIYA DA UĞRAMIŞTI

Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, yerel seçimlerden sonra 2014 yılının Temmuz ayında vatandaşlar tarafından yumruklu saldırıya uğramıştı. Burnu kırılan ve kaşı açılan Dede, 15 günlük iş göremez raporu almıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaylakent Çankırı Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (12)

SEREN ÇETİN:

KİMİN CANINI YAKTILAR ACABA AKP Lİ DEĞİLMİ BUNLAR İNSANLARIN CANINI YAKIYORLAR

20
6
yanıtYanıtla
hasturmobilWeb@haberler.com:

Geçmiş olsun eyy AKP ki kardeşim

0
17
yanıtYanıtla
PALANDÖKENLİ:

yakmıştır can yanacakmış can ne var bunda

11
3
yanıtYanıtla
hayret:

ya Otomobil kirli oldugu için belki kurşunlamışlar, bu şaşkın ördekler'' geçmiş olsun.

6
1
yanıtYanıtla
çetin kaya:

milletin canını yakanı böyle yakar el oğlu

5
1
yanıtYanıtla
01Mobil-ANDROID:

yazsanıza altına yine Adana mı diye adanada 1 ay sonra olay olsa yine Adana mı dersiniz

4
1
yanıtYanıtla
soykırım yaptinizmobilWeb@haberler.com:

Yine mi adana

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmetin şahin:

İHSAN DEDENİN NESİ OLUR ACABAÇANKIRIDA BŞR TEZRZİ İHSAN DEDE VARDI DA. . BEN İL HUKUK İŞLER, İ MÜDÜRÜYKEN AHBABIM OLURDU.

2
0
yanıtYanıtla
MİROĞLU:

Hayvanlar.

1
0
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

nerde lan muhalefet arkadaşlar buuuu demokrasiye sikılmış bir kurşuuuuunduuur alkış yok

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title