Haberler

Yavaş: Ankara'nın En Büyük Sorunu Melih Gökçek

Güncelleme:

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programında Ankara'nın en büyük sorununun Melih Gökçek olduğunu söyledi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programına konuk olarak Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.

"ANKARA'NIN EN BÜYÜK SORUNU MELİH GÖKÇEK'TİR"

"Ankara'nın en büyük sorunu nedir?" yönündeki bir soruya Yavaş, "Ankara'nın en büyük sorunu Melih Gökçek'tir" diye cevap verdi.

TAPE AÇIKLAMASI

Ses kayıtlarına ilişkin olarak ise Yavaş, "İlk tapeler yayınlandığı zaman toplumca buna karşı dursaydık, bugün bunları yaşamazdık. Tapelerin gizli olması da ortaya çıkması da acı. Gelecekten kaygı duymaya başladım." dedi.

Yavaş, seçilmesi halinde belediye çalışanlarının işten çıkarılmayacağını da söyledi. Mansur Yavaş, seçilmemesi halinde, siyasete devam edip etmeyeceğini düşünmediğini de dile getirdi.

"BUNLARDAN KORKACAK HALİMİZ YOK"

Provokasyon iddialarına ilişkin olarak Mansur Yavaş şunları söyledi: "Kamu görevlilerinden bana ve yakınlarıma fiili zarar verileceği, dikkat edin korumasız gezmeyin bilgisini aldık. Birileriyle anlaşıldı. Çok büyük paralarla anlaşıldı gibi bilgiler."

Yavaş, canlı yayında olaylar sırasında provokatörün düşen cep telefonu mesajlarını da paylaşarak, "Bu cep telefonu mesajları ve konuşmalar, savcılığa verildi. Bunlardan korkacak halimiz yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Özdemir Melih Gökçek Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (27)

Kasetçiemreahmetomerr20@gmail.com:

Adam takıntılı ve saplantılı ayrıca aşağılık kompleksi var. Önce mhp sonra chp herhalde bir daha ki sefere BDP den aday olur..

11
133
yanıtYanıtla
FIRILDAKLARBARTANSELMA@GMAIL.COM:

KURTULMUŞ İLE SOYSAL DA HARİKA İNSANLAR, BİR KAÇ İÇİNDE AKP'YE EN AĞIR HAKARETLERİ SALLARKEN AKP İLERİ GELENİ OLDULAR.

yanıt0
yanıt0
Kasetçiozkanturker20@hotmail.com:

Bizim dönek insanlarla işimiz olmaz hangi sıfatla o koltukta oturacaksın. Sen insanları koyun mu sandın ben nere geçersem onlarda peşimden gelir. çok beklersin

9
89
yanıtYanıtla
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

Dönek adresi sasirti galiba,aynaya bakman yeterli sorunun nereden kaynaklandigini görmek icin

5
70
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Melihten skldkkk artikkk...ankarada degisim sart arkadaslar

33
17
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Oglu bilal icin ulkemizi rezil eden BU Tayyipee inatttt OYLAR CHP YE arkadaslar

29
7
yanıtYanıtla
gecemayak_2007@hotmail.com:

yavaş gardaşım yavaş dik dur egilme ülkücüler seninle...

21
13
yanıtYanıtla
evrenkizilboga-400@hotmail.com:

kendi adina konus 40 yillik davasini satan adama ne derler

yanıt0
yanıt0
fatihçfatihcoban06@hotmail.com:

pazar günü moraracaksın mansur efendi.

4
30
yanıtYanıtla
askerleriyiz !!!timza-07@hotmail.com:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

7
27
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title